Fejenként 130 ezer forintos büntetést kap Vadai Ágnes és Szűcs Erika, amiért a volt fideszes nőverő Balogh József ellen tiltakozott a Parlamentben. A Demokratikus Koalíció képviselői monoklit festettek a szemük köré, a nők elleni erőszak ellen tiltakozva. A páholyban lévők egy-egy lapot tartottak fel „Fideszes fiúk! Az asszony verve jó?” felirattal. Az ülést vezető Latorcai János országgyűlési alelnök azt mondta, Vadai Ágnes és társai az ülés rendjét súlyosan veszélyeztető módon viselkedtek. Felkérte a teremszolgálatot az egyes számú szakértői páholy kiürítésére, az ott helyet foglalókat kiutasította az ülésteremből. Kövér László házelnök most a jegyzőkönyv alapján kezdeményezte a képviselők tiszteletdíjának maximális összegű csökkentését. Balogh Józsefet a Fideszből ugyan kizárták, továbbra is képviselő maradt.

Forrás: index.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Persze mikor piálfipiáspista részegen kóválygott a teremben az nem veszélyeztette súlyosan az ülésterem rendjét.
tűzróka0919
Milyen törvények uralkodnak a parlamentben ? Kövér ?
gibgab
Kövérnek csak kivagyisága van, erkölcsi tartása nincs. A józan ítélőképességét már rég elvesztette. A héten különösen belelendült (Ujhelyi-ügy!)Az, hogy ő a parlament elnöke, egy vicc (rossz vicc!). Kicsinyes bosszúálló, éppen ezért szánalmas. Hatalmi mámorában mindenre képes, ezért veszélyes. Élvezi, hogy megaláz másokat. De fogják még vele a padlót feltörölni...!
F_Viktor
Én, mint szavazópolgár követelem a ház elnökétől, hogy Balogh képviselő az én érdekembe ne nyomogathasson semmilyen gombot míg a független magyar bíróság bűncselekmény hiányában fel nem menti!
Addig vonja be az ország házába a belépőkártyáját, tiszteletdíját vonja be!

Majd falujában a helyi szavazók eldöntik ottani sorsát.
Ezentúl Orbán Viktor tanyasi tanácsadóként maradhat posztján, nem érdekel kinek, milyen jogcímen osztogat havonta milliókat tanácsadás címen (mióta megtudtam, hogy kedvenc volt HírTV-s riporterének asztrológus felesége havi 600 000 Forintért (zaccból jóslásért(???) ad tanácsot Viktornak, már csak jót nevetni tudok)!
sport50
nyuszika réműlten rohan az erdőben.találkozik a rókával:-mitől ijedtél meg nyuszika?-a fideszesek bejöttek az erdőbe,és azt mondják minden medvét letartóztatásba helyeznek.-de hát te nem vagy medve!-azt,hogy ki a medve ők mondják meg!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.