Elege van abból, hogy a baloldal önmagával foglalkozik, és végre Orbán Viktorra szeretne koncentrálni Bajnai Gordon – olvasható az Origónak adott interjújában.

Bajnai Gordon szerint nem jelöltje, hanem miniszterelnöke lesz a szövetségnek, és abban állapodtak meg az MSZP-vel, hogy az lesz a kormányfő, akinek a listájára többen szavaznak.

"A kihívó nem attól lesz egyértelmű, hogy önmagát kijelöli, hanem attól, hogy a választók annak tekintik. Az MSZP elnökével abban állapodtunk meg, hogy a személyes ambíciónkat alárendeljük a győzelem ügyének, és a kérdés eldöntését a kormányváltásban érdekelt választókra bízzuk." – tette hozzá Bajnai Gordon, majd elmondta, "Mindent kész vagyok megtenni, ami segíti a 2014-es győzelmet. Gyurcsány jelenlegi taktikája alapján viszont kérdés, hogy a 2014-es győzelmet tartja-e szem előtt, vagy csupán azt, hogy mindenáron, akár az ellenzék veresége árán is bejusson a parlamentbe."

93 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@bretagne: Én Bajnait támogatom. Nekem nem kellenek olyanok akik gesztusaikkal és hangzatos szavakkal töltik meg a fejeket. A nyugodt, egyenes beszédet szeretem. Hiába a csillogó-villogó fényezés vagy a szép kipufogóhang, ha az a motor egy trabantot is alig tud megelőzni. Ismerőseim közt is többen egy karizmatikus embert akarnának. Én viszont az országot szeretném, ha végre jó úton haladna minél hamarabb. Ha egyenesbe jöttünk lehet keresgélni a karizmatikus miniszterelnököt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sbl
@bukfenc: Avagy: Tanulmányainak végzése közben elhunyt...
zabhegyező
@Uborkakulcs: Nem sérteni akartalak de látom telibe találtam!
Nem sajnálom.
Én arról írtam amit a fidesz tesz.
Te azonnal magyarázkodni kezdtél, tehát a te lelkiismereteddel van gond.
Ez cumi :(
Uborkakulcs
@zabhegyező: Hát, Én nem magyarázkodtam.Nincs miért. A lelkiismertével annak van gond,aki- mindegy , hogy politikailag melyik oldal felé húz - csak és kizárólag addig érzi fontosnak a Magyar Nép érdekeit, amíg a fazék mellé nem kerül.Előtt és utána le van szarva mindenki.Tudtad egyébként, hogy volt Minisztereknek, miniszterelnöknek, egyéb közjogi méltóságoknak, leváltásuk után tovább 48 hónapig jár, a mandátumuk alatti, összes juttatás? Így már remélem, összeáll a kép, miért gyurcsány és miért Gordon...
zabhegyező
@Uborkakulcs: Nem érdekel túlságosan a politika, mert az nem egzakt valami.
Csak annyit tudok róla amennyit a helyi kanászkürtben elolvasok.
Egyik kutya a másik meg eb és itt kérek eb családtagomtól elnézést :)
Kádár óta ebben az országban csak az individualista "kaparj kurta neked is jut" amit látok.
Kádár alatt nem volt politika a középsuliban, az első Orbán dúláskor már igen, de igazából 2002 után kezdődött a kanosszajárás.
Az én tanítványaim 70%-a ma már tanár, vagy fősulit egyetemet végzett!
Az utódomnak ehhez még sok tapasztalat kell.
Nem bántom őket, lezártam életemnek azt a részét, az újabb Deszki turném (szív és tüdő kórház) óta pedig ma már nem idegesítem magam semmin, mert minden megélt új nap Isten adománya kettő kemény infarktus után.
Bocs, hogy untattalak!
bukfenc
@csa-csa: Ez ismerős!
(finom volt a suna!) :))
bukfenc
@zabhegyező: ne legyél szégyenlős!
Írd neki: - hosszú cici, szőrös virsli, stb stb...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.