Bemutatta 31 egyéni jelöltjét az Együtt-PM, amely országos gyűlést tartott szombaton Budapesten. Az indulók között van Teket Melinda, aki Baján lesz jelölt, Nyírbátorban pedig az egykori fideszes Helmeczy Lászlót jelöli az Együtt, a PM-ből Szabó Rebeka és Scheiring Gábor képviselők is elindulnak egyéniben. Bajnai Gordon, az Együtt vezetője arról beszélt, hogy a jövő évi választás népszavazás lesz Orbán Viktorról, akivel nem lehet normális Magyarország, így le kell őt váltani.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Végre egy párt amelyik nem a komondoron keresztül lökdösi az asszonyokat és elismeri, hogy lehet valaki szép és okos (politikus) is egyszerre, sőt még gyerekei, családja is lehet.
A KDNP ahogy látom, még a szavazati jogot is elvenné a nőktől, keresztényi érdekekre hivatkozva.
Ha vissza akarunk térni Európába nincs más választásunk mint az EgyüttPM és szövetsége.
amaramaistanna
Végigkövettem az interneten a jelöltbemutatást és Bajnai Gordon beszédét.Sajnálom,hogy a debreceni jelölt dr.Szegedi István nem tudta elcserélni az ügyeletét-nem is merem feltételezni,hogy a munkatársai féltek vele cserélni-és nem lehetett jelen.A jelöltek nagyon szimpatikusak,annak kifejezetten örülök ,hogy 1/3-duk nő.Remélem sokan bejutnak közülük a parlamentbe.
Bajnai Gordon,többek mellett két nagyon fontos üzenetet küldött:
1.) Orbán Viktorral,Simicska Lajossal a rezsim főkolomposaival nincs kiegyezés.
2.) Összeforrasztani közös célok mentén,ami összetartozik,a nemzetet,kormányokon átívelőengyermekeinkért,a jövőért.
Orbán Viktor!Innen is üzenem,magyar vagyok én is,de nem fideszes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.