Az élelmiszer-kereskedelmi lánc tulajdonosai programként állítólag az október 23-i felvonulását ajánlották dolgozóiknak – írja a Népszava. A lap birtokába került, a boltokban köröztetett levél szerint a szokatlan programajánló csak a CBA két résztulajdonosának – Baldauf Lászlónak és Lázár Vilmosnak – a „magánjellegű" felhívása volt. A szöveg hatására egyes munkavállalók mégis úgy érezhették, szinte kötelező a demonstráció. A tulajdonosok jelezték, hogy október 23-a „jó alkalmat teremt arra is, hogy nemzeti kormányunk iránt érzett szimpátiánkat is kifejezzük. " Szerintük a kiállás azért szükséges, mert „csak összefogva tudunk gátat szabni és kategorikusan elutasítani a posztkommunista, liberális gazemberek mesterkedéseit, akik lépten-nyomon elárulják hazánkat, külföldi multiérdekeket szolgálnak ki, mindezt úgy, hogy a magyar emberek boldogulását, fejlődését is beáldozzák. "

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nincs ebben semmi meglepő elvégre több milliárdos ÁFA.t
csaltak muszáj nyalni, együtt haladni a többi nyalonccal !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@Brother Louie: Azok kénytelenek oda járni ahol a településen nincsen csak egy két bolt. A boltosokat meg meg etették a belépésre. Nálunk egy kilépett és kénytelen volt bezárni mert ellehetetlenítették.
Yoda69
Eddig meg soha nem vasaroltam CBA-ban, de asszem ezutan BIZTOS, hogy nem fogok.
Brother Louie
@szaboria1: "ellehetetlenítették"

Olyan nincs. Van Gazdasági Versenyhivatal, meg Kereskedelmi Kamara, Szakszervezetek meg mindenféle kullancs ebben az országban akik ilyen esetben hivatalból fel kell, hogy lépjenek.

Vagy ez egy másik ország?!
szaboria1
@Brother Louie: Akkor hogy értsd. Magán vállalkozók akiket a CBA árú beszerzés reményében Francies hálózati tagoknak kellett lenni. Ebből lépet ki a vállalkozó mert ezért is kell fizetni de a reklám újságban szereplő árúból egyre kevesebbet kapott így nem érte meg neki. Mivel a másik kettő ráadásul nagy fideszes azok meg mindig meg kapták az akciós árút. Sajnos ma ez is így működik ha nem nyalizol akkor nincs semmi.
coni
Jó lenne tudni a CÖF milyen pénzekből cöfög? Netán a mienkből? Ez kiindulási pontnak éppen jó lenne, utána értékelhetnénk a csatolmányokat.
kukac50
Az,hogy rákényszerítették a békemenethez való meneteléshez Őket nem jelenti azt,hogy a Fideszre szavaznak. gondolom már csak azért sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.