A TV-székházat ugyanis felgyújtották, és a rendőröket később megdobálták, azt követően, hogy a Kossuth tér összevizelési versenyén fellépett a Fidesz néhány képviselője is. Márpedig nyilvánvaló, hogy a gyújtogató, autóborogató szemeteket csak akkor lehet tisztára mosni, ha a szennyet átkenik másokra. Az, hogy a legújabb fejezetét a nagy kommunikációs ámokfutáshoz egy zenetanárból lett szóvivő tette hozzá, már alig meglepő. Hoppál Péter ugyanis ismét kifejtette a Fidesz kedvenc elméletét Gyurcsány Ferenc univerzális bűnösségéről.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Az öszödi beszéd igazságbeszéd volt, és ma is az!
Ott akkor Gyurcsány Ferenc miniszterelnök (a borzalmas frakciója előtt) kijelentette, hogy az ország nehéz gazdasági helyzetéről eddig hazudtak. Kijelentette, hogy ennek most vége! Nem hajlandó senkiért és semmiért tovább hazudni!
„Nem akarom tovább csinálni.” „… azért nem merünk hozzányúlni egy sor nyilvánvaló társadalmi hazugsághoz, mert félünk a ránk ható politikai következményektől.”.
És ettől kezdve az igazat mondta. Bele is bukott csúnyán! – ahogyan ez hazánkban szokott lenni. Sic transit gloria mundi – mondaná a művelt latin. Mondj igazat – betörik a fejed mondja a művelt magyar.
És az, az ember, aki „soha életében nem hazudott” (ő maga mondta és közben nem szakadt le a mennyezet) abból miniszterelnök lett, ahogyan ez hazánkban szokott lenni.
Most azt várnám Gyurcsány Ferenctől, hogy gyorsan, halaszthatatlan sürgősséggel, mondja most is az igazat, a valót, de ne ilyen puhasággal, tétovasággal, ahogyan ezt mostanában teszi. Mondja most is az igazat, trágárság nélkül, kevésbé szenvedélyesen, de markánsan, keményen, és a közösség érzelmeinek megfelelően. Mondja most is az igazat, az igazság iránti tisztelet komolyságával, mindenki számára közérthetően, határozottan és egyértelműen.
Legszívesebben azt javasolnám neki, hogy mondja úgy és azt az igazat, ahogyan az Amerikai Népszava vezető publicistája Bartus László itt és most is teszi, és az ő írásaihoz most és korábban is hozzászóló több száz igazmondó hazafi teszi. Hazaszeretetből!
„Ha mindenki hazudik körülöttünk, az igazmondás forradalmi cselekedetnek számít.” (G.Orwell)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
@szaboria1: @bretagne: Tényleg nem található,míly érdekes???!!!:-)))
szaboria1
@bretagne: Akkor segítek urd be a keresőbe Toroczkai László nevét és azon a címen meg találod.
szaboria1
@hetöndöe: Neked is a fentiek szerint ajánlom.
coni
Amikor egy cukrász meg egy zenetanár értelmezi a politikai valóságot abból ilyen disszonancia lesz. Még a szőke kocsmárosnak kellene hozzászólnia és teljes lesz az összkép.
bretagne
@szaboria1: Kösz. Megpróbálom így keresni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.