Tizenéves fiatalok vertek meg egy hajléktalant, majd hátizsákját a Dunába dobták; negyedórán belül elfogták őket – olvasható a rendőrség honlapján.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a térfigyelő diszpécsere riasztotta a rendőrjárőröket a Lánchídnál lévő gyalogos átjáróhoz. A felvétel tanúsága szerint egy hattagú csoportból többen minden előzmény nélkül ütni, rugdosni kezdtek egy férfit, majd megakadályozták, hogy a földre tett hátizsákját felvegye, és azt a Dunába dobták. A hátizsákban a hajléktalan férfi értékei, tisztálkodó szerei, ruhaneműi voltak.

A helyszínre küldött járőrök a kapott személyleírás alapján a Széchenyi rakparton figyeltek fel egy fiatal fiúkból álló társaságra. A csoport tagjaiban a sértett egyértelműen felismerte támadóit.

A rendőrségi közlemény kitér arra, hogy a 14-17 éves fiatalok egymást heccelve, biztatva bántalmazták a 47 éves sértettet.

A hat fiatalt szándékos bűncselekmény elkövetése miatt előállították. A bántalmazás ügyében a rendőrség büntetőeljárást indított.

140 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Ez kekeckedés! Senki nem mondta, hogy jártak, vagy járnak hittanra, és nem a Lánchidon, hanem a Lánchidnál történt. Elvették a szerencsétlen táskáját és bedobták a Dunába. Valószinű, asbban volt minden értéke. Ezeknek bikacsök kel. Abból tán értenek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Ennyit a erkölcstanról, a hittanról, az otthoni jó nevelésről, a jó módról stb.
Mobil123
@Csizmás Kond: ott nem a keresztényi viselkedésre tanítanak ?
silber13
@Csizmás Kond: Akad valami köze hozzá! Pl.: 10 parancsolat. Mit is csinálj a felebarátoddal?
Csizmás Kond
@Mobil123: ...én úgy olvastam a Lánchídon történt nem a templomba...de honnan tudod, hogy jártak hittanra ?
Mobil123
@Csizmás Kond: Nem tudom hogy jártak e hittanra de akkor ezek szerint az összes megkérdőjelezhető amit felsoroltam. Tehát semmi jót nem tanultak eddigi életükben.
Csizmás Kond
@silber13: @Mobil123: Na és ha nem is voltak keresztények hanem más vallásúak ?
Kala Majka
Járhattak táncolni a Fidesz saját Gyűlölet-egyházába.

A kiátkozás tehát nem is volt olyan hatékony, hogy helyébe már a rugdosást léptette Öszentsége Németh Sándor?

Keresztény hitszónokok ugyanis nem ilyen igét hírdetnek ma sem.
silber13
Ez kekeckedés! Senki nem mondta, hogy jártak, vagy járnak hittanra, és nem a Lánchidon, hanem a Lánchidnál történt. Elvették a szerencsétlen táskáját és bedobták a Dunába. Valószinű, asbban volt minden értéke. Ezeknek bikacsök kel. Abból tán értenek!
silber13
@Csizmás Kond: Ez a tipikus Devil's Advocate felfogás.
Mobil123
@Csizmás Kond: tehát akkor azt mondod hogy aki nem keresztény , vagy más vallást gyakorol az azt tanulja hogy pl. össze kell rugdosni egy hajléktalant ? ezt tanulják otthon ? Vagy az iskolába? Csak azt ne mond most hogy lehet nem jártak iskolába, vagy azt hogy nem volt otthonuk, esetleg ufók.
Csizmás Kond
@silber13: @Mobil123: Miből juttatok arra a következtetésre ( a rosszindulaton kívül), hogy a hittan az oka az erkölcsüknek ?
Csizmás Kond
@Mobil123: ma, 18:52
Nem én mondom, te mondtad.
Mobil123
@Csizmás Kond: "Na és ha nem is voltak keresztények hanem más vallásúak ?" - Én erre válaszoltam ill. kérdeztelek a 18:52 hsz-ben.
"Miből juttatok arra a következtetésre ( a rosszindulaton kívül), hogy a hittan az oka az erkölcsüknek ?" _ Miből gondolod hogy Bennünket a rosszindulat vezérel?? Hát egyiküket sem az vezérel!! De miért véded ennyire a hittant ? Talán hitoktató vagy? Miért nem a otthoni nevelést véded? vagy az iskolai nevelést , tanítást?
A kereszténység nem az emberséges viselkedésre nevel? Csak kérdem mert gondolom ezek szerint Te igaz tudója vagy , és hát na még is csak jó lenne tudni mi van.
silber13
@Csizmás Kond: Terelgetsz, minden szót mondatot úgy próbálsz értelmezni, ahogy neked tetszik és ezt sa blődséget próbálod mások nyakába varrni.És jössz a hülye teóriáddal, " Ha nem keresztények voltak, hanem más vallásúak..." Ez már szánalmas erölködés, annál is inkább mert felületesen olvastál valami hirt.
sbl
@Mobil123: Amiknek az oktatása a magatokfélék ágálása ellenére néhány hónapja történik mindössze.
Inkább azt kellene mondanod, hogy ennyit a liberális szemléletről, meg az "önmegvalósításról"...
silber13
@sbl: Ez nem más mint köztörvényes cselekedete a suhancoknak
miazavalami
@sbl: Hittant bármikor lehetett tanulni az átkosban is.
miazavalami
@varrólány: Akkor @sbl: miről is beszélsz?
Én akkor voltam első áldozó akkor kereszteltek amikor tombolt a szocializmus. És nem álltak pártkatonák sehol , hogy nem mehetünk templomba.Ez is olyan népbutítás mint a többi fideszes szöveg.
varrólány
Oktathatnak egyébként meg bármit az iskolában ha otthon meg teljesen rossz példát mutatnak a szülők. Mindig a tettek számítanak nem a szavak.
Mobil123
@sbl: A magatokfélék miatt soroltam fel többek közt ."... az otthoni jó nevelésről, a jó módról stb" tehát a magatokfélék is érthetik.
miazavalami
@varrólány: Én azt mondom , hogy Isten bennünk van , nem a templomban , nem a papok közvetitik a szavait.
Meg kell keresni magunkban, de vigyázni kell mert az ördög is belekotor a lelkünkbe.
varrólány
@miazavalami: Mi nem kaptunk vallásos nevelést otthon, csak nagyszülőtől, pedig mindkét szülőnek még kötelező volt az iskolában.
Nem ezen múlik az emberség, hiszen van vallásos ismerősöm és családilag egymás ellen pereskednek.
Zsuzsanna2013
Milyen példát láthatnak otthon ezek a fiatalok vajon?
miazavalami
@varrólány: Nem. Az a sok ájtatos manó aki kijön a vasárnapi miséről , bundában szó nélkül elmegy a hajléktalanok mellett. Sőt ha büdösek akkor még arrébb is zavarja. De aki megtalálta magában azt a kis emberséget az nem így viselkedik.
miazavalami
@Mobil123: Nekem menyasszonyi ruhám volt fátyollal.:-)
varrólány
@miazavalami: Kiben mi van az már annyira személyes, én megértem aki templomba jár mert ő úgy lesz teljes vagy lelkileg kiegyensúlyozott.
De erőltetni viszont senkit nem lehet . Bár a parancsolatokban is benne van a" szeresd tiszteld "szavak de ezt kötelezően nem lehet megszabni.
outsider
@silber13: Hát ja, kb:) De én úgy gondolom, @Csizmás Kond-nak ez a hobbija és élvezi:)

...míg a többi jobbos kényszerből csinálja ugyanezt:)
Zsuga
Sajnos a hír nem meglepő. Még örülhet szerencsétlen hajléktalan, hogy nem gyújtották fel.
sbl
.@silber13: Ahogy mondod.
Éppen lég harmadkategóriájú filmet vetítenek a médiák, hogy az ingatagabbakból ilyen dúvadak legyenek. Érdekelne, hogy ezek a "rugdalózó" suhancokat alávetették e drogtesztnek és mit mutat a vizsgálati eredmény?
miazavalami
Lehetett is, jártam is.
Igaz, nem az iskolába, mert az igazgató mentalitása miatt az nem volt kifejezetten ajánlatos.
Ami a "pártkatonákat" illeti, azért találkoztam én annak idején olyan tanárommal a templomban aki nem kifejezetten ájtatoskodni jött oda.
Mellékesen mulattatott hogy amikor ráköszöntünk, ő volt zavarban...
Mobil123
Viszont a szülőktől, meg a hittanórák-beli oktatáson kaptam egy olyan szűrőt, amely alapján el tudom választani - másoknál is ez működik - a jót a rossztól.
Manapság viszont a deviancia "menőnek van bizonyos körök által kikiáltva.
Ezek után nem lehet csodálkozni az ilyen esetek előfordulásán.
miazavalami
@varrólány: Azért az elgondolkodtató , hogy mi vezet egy fiatal embert arra hogy bántson valakit aki kiszolgáltatott , nála gyengébb. Ez valami borzalom.
miazavalami
@sbl: Én a szüleimtől kaptam meg a kellő pofonokat ahhoz hogy normális emberré fejlődjek. Nem kellett sok.:-)
Csizmás Kond
@Mobil123: Mi vezérelne egyéb ha megtoldasz egy hírt ?
Azért védem a hittant mert én is jártam hittanra és soha egyetlen szóval sem tanítottak rosszra. Az otthoni nevelést védhetném ha ismerném az illetőket. Az iskolában pedig szintén nem tanították erre de ezt azért nem hangsúlyoztam külön mert meg vagyok győződve, hogy ti is jártatok és tudjátok.
Az azért direkt érdekelne, hogy miért csak úgy egyből a hittannal kezdtétek és nem büdöszsidó- vagy rohadtkomunistáztátok le ...
varrólány
@miazavalami: Nem tudom, de a családomban én vagyok a legtoleránsabb , szinte kudarcnak érzem hogy képtelen vagyok a többieket a saját szintemre hozni.
Vagy van valakiben vagy nincs , de neveléssel sem lehet mindent elérni.
Csizmás Kond
@silber13: Neked ez a sláger hogy terelek. kérdeztelek de te sosem válaszolsz...tehát miért nem egyéb jutott előre az eszedbe a hittanon kívül ?
miazavalami
@varrólány: Nem. Én a szomszédomat úgy t..ön rúgnám ha tehetném hogy szopránnal jelentkezhetne az x faktorban.:-)
Nem mindenki érdemli meg a toleranciát.
miazavalami
@Csizmás Kond: Cicus. beleragadtál a gyantába? Vagy miért nem tudsz túllépni a hittanon?
varrólány
@miazavalami: Na én se úgy gondoltam hanem más vallás , gondolkodás , szinten.
Mobil123
@Csizmás Kond: A sorolásom ad hoc volt, tehát lehetett volna fordított is akkor is belekötsz ,és a végén ott a "stb" tehát azt gondolsz oda amit szeretnél és ami még eszedbe jut.
miazavalami
@varrólány: Az más. :-)
Én valami zagyvalék vallást vallok amit magamnak kreáltam , de inkább hagyjuk , mert erősen elgondolkodnál elmém épségén..:-))
sbl
@miazavalami: Gondolod, hogy is mondták akkoriban? Ja igen, azok a bizonyos "Makrenkói" pofonok nem csattantak el az esetemben is.
Vigyázz, mert manapság ezek már a "Családon belüli erőszak kategóriájába esnének...
varrólány
@miazavalami: Élni ,és élni hagyni! Egy ismerősöm kedvenc mondása,de teljesen igaz.
Csizmás Kond
@miazavalami: Szeretek mindennek a végére járni.
miazavalami
@Csizmás Kond: Jó de muszáj érte fára mászni?
miazavalami
@varrólány: De nem mindegy hogy hagyunk élni valakit!
Csizmás Kond
@Mobil123: A nem válasz is válasz tudod igaz ?
miazavalami
@sbl: Tudod ennek a két igen hülye fiatalembernek nagyon szívesen megadnám én azokat a bizonyos pofonokat. Sőt attól sem riadnák vissza , pár napot ugyan már töltsenek kinn az utcán.
silber13
@Csizmás Kond: Figyu csak macsek! Az általam emlitett 10 parancsolatot tartalmazza a hittan is: Azon kivül nem emlitem a hittant, , te kavarsz itt minden irányban, ne akarj olyasmiről vitázni, amihez kevéssé konyitasz! Inkább egeréssz!:-))
Mobil123
@Csizmás Kond: Neked csak a hittan került a szemed elé, és az erkölcstannal kezdtem a sort ha nem vetted volna észre. De örülök hogy ilyen kreatív vagy.
sbl
@miazavalami: Egyetértek veled, sőt megtoldom, azzal hogy nehogy ilyen helyzetbe kerüljenek ők is mint az az általuk megrugdalt szerencsétlen, amire valószínűleg meg is van az esélyük!
Csizmás Kond
Visszatérve a témára minden fiatal viselkedése az otthoni nevelés tükre. Az utcán, az iskolába, a haveri körben néha megtörténik az erőfitogtatás vagy a bizonyítási vágyból elkövetett gaztett de az a szülő aki odafigyel a gyereke nevelésére annak nem marad titok az ilyesmi.
Az iskola és a többi oktatási rendszer elsősorban az ismeretek bővítéséért felelős vagy az azon idő alatt elkövetett csínyekért de nem tehető felelősé a szabadjára hagyott viselkedésért.
varrólány
@Csizmás Kond: ilyesmit írtam én is csak rövidebben..
Csizmás Kond
@silber13: Nem említetted csak pártoltad a fogalmat ezért volt közösen egyforma a válaszom.
Amúgy ha ki akartad volna vágni magad csak azt kellett volna mond, hogy a tízparancsolat a zsinagógában is törvény...ennyi..megfogtam az egeret.:)
miazavalami
@Csizmás Kond: És ezért a nagy igazságért miért másztál fel? Megmondtam volna én is..:-)
sbl
@Csizmás Kond: Ami persze csak a normális értékrendű emberek számára eleve elfogadhatatlan mózesi fajelméleti rögeszme szerint kizárólag a "választott(?) népre" igaz.
A gójokra már nem vonatkozik, velük szemben a "kiválasztottak részéről bármi büntetlenül elkövethető!
Lásd a Talmud iránymutatásait!
silber13
@Csizmás Kond: A 10 parancsolat mindenütt törvény. Egér ugrott!
Csizmás Kond
@miazavalami: Nem az igazságért másztam fel, inkább azért hogy a magasról beszélőket lehozzam onnan.
sbl
@silber13: Csak nem egészen mindenki számára egyformán,,,
Csizmás Kond
@sbl: Azok nem Mózesi törvények, ő csak a kisbíró volt aki kihirdette.
nehogymá
az hiszem ehhez köze van az utóbbi idök hajléktalanokkal kapcsolatos intézkedéseinek.elég sokat foglalkozott ezzel a politika.más oldalakon is a kommentek nagy része emberi hulladéknak tartja öket,akik teljesen fölöslegesek,eltakaritani való szemetek.
sbl
@nehogymá: Meg leginkább ahhoz, ahogy az aktivisták hisztiztek a Városházán...
miazavalami
@Csizmás Kond: Érdemes volt a gyantába ragadni?
nehogymá
sbl nem kéne tulzásba esni.az aktivisták nem rugdaltak meg senkit. az meg ,hogy szerinted az "ilyenek "provokálják ki az ilyen aljadék viselkedést az valami gyönyörü.hát igen ,ilyen az,ha valaki tolerancia hiján a másik "fajta" véleményt zsigerböl rühelli.én például útálom a csöröge fánkot. meg a pacalt.a magam fajta ezt ugy kommunikálja,hogy nem szeretem.a másik,aki egyedüli tudója az igazságnak ezt ugy mondaná ,hogy a pacal az szar,az is hülye aki megeszi.érzed a különbséget?
Szvetlana
@sbl: 19.17. Ha a neveletlen kölykök megrugdosnak egy hajléktalant az miért a liberális nevelés következménye?
sbl
@Szvetlana: Már leírtam!
Pl. az egyén jogainak a túlhangsúlyozása ide vezet(het).
Azután a libsik számára nem tabu a drogok fogyasztása. Érdekelne - ha készült egyáltalán - mi mutat a deviáns fiatalok drogteszt eredménye?
Szvetlana
@sbl: én nem gondoltam ennyire mély társadalmi hatásokra:)) A fiatalok sokszor viselkednek "gonoszkodnak" az elesettekkel, nem kell ehhez libsi-bolsi magyarázat.:))
A deviancia mindenütt jelen van, legyen az Manhatten, vagy Chicágó.
Gondolj a kiscsibe effektusra. Kikezdik azt, amelyik gyenge-beteg.
Drogozás pedig a világon mindenhol jelen van. Ugye?
zilikutya
Mocskos gazemberek! Nekik mindent lehet, mert apuci és apuci pénze kimossa őket a trutyiból és jöhet az újabb hecc! Mi lesz, ha egyszer ezek kerülnek olyan helyzetbe, hogy nekik kell az országot vezetni, beteget gyógyítani, ezt-azt-amazt megtervezni? Mi lesz itt?
nehogymá
miazavalami nem tudom melyik részre gondolsz.azt irtam,hogy a hajléktalan verésnek köze lehet az utobbi idökben ez ügyben történtekek.erre azt válaszolta,hogy inkább annak ,hogy megzavarták a közgyülést.erre én...mit nem irt lbs?
sbl
@Szvetlana: Igen, sajnos a drogok sok helyen jelen vannak - ott ahol engedik.
Szingapúrban, Malájföldön és más környező országokban ezért szinte rögtöni kivégzés jár.
Vissza is szorult ezeken a helyeken!
Pedig nem is olyan régen ezek az országok alkották az "Aranyháromszöget" és innen származott az akkori korok drogtermelésének a jelentős része.
A magánvéleményem szerint minden egyes droggyártó, termelő, terjesztő potenciális tömeggyilkos!
A drog veszélyesebb mint a csúcstechnológiás fegyverek, mert jelentéktelen összegekből előállítható - főleg a szintetikus készítmények - ugyanakkor horribilis pénzért árusítható.
És a rendezettséget ássa alá minden társadalomban.
Szerintem, minden eszköz megengedhető a drog elleni küzdelemben.

A "gonoszkodás" egyfajta erkölcsi tartás totális hiányára utal.
Azzal pedig hogy a hajléktalanokat olykor túl sztárolják, éppen a legrosszabbat teszik az irányukba, eleve kialakul velük szemben emiatt egy ellenérzés.
A pénteki műcirkusz is ilyen volt.

Ha pedig tényleges megoldásokat kínálnak, akkor egyből felharsan az ajvékoló kórus: A "személyes szabadság" sérül.
Miért? Egy normális embernek sincsen korlátlan szabadsága, mert a törvények betartásával kell hogy éljen.
A devianciát pedig egyáltalán nem kell eltűrni!
Az minden esetben destruktív társadalomromboló kockázati tényező!
darwin
@sbl: Tetszik a demagógiád,tanítani kéne.
Liberális vagyok,soha nem drogoztam,sem a felmenőim,sem a lemenőim.Egyébként nem kell drogozni a gyerekeknek ahhoz,hogy deviánsan viselkedjenek.Elég egy náci videó,hogy a gyengéknek,rokkantaknak,más vallású és nemi tévelyedett embereknek nincs helyük a bolygón.
sbl
@darwin: Az a baj veletek libsikkel, hogy az arányérzéketek, meg az ízlésvilágotok kissé(?) torz.
Ha elhallgat benneteket valaki, és ha nem figyel, akkor akár el is kezdi szégyellni magát, hogy nem szenved semmilyen fogyatékosságban, devianciában, normálisan mi több konstruktívan gondolkodik és a szép és harmonikus dolgok vonzzák.

Amúgy a "nemi eltévelyedettek(?) kifejezéssel máris ellentmondtál a magatokfajták azon propagandájának, hogy a ferdék ugyanolyan normálisak, mint azok akik heterók.
Most akkor eltévelyedettek vagy nem?
Az aki "eltévelyedik" a köznyelv arról azt tartja hogy letért helyes útról.
Most akkor te szerinted az eltévelyedés is a helyes irány egy sajátságos módosulata?

Különben nem tudom hogy milyen "más vallásról" ejtesz szót, mert a "nácikok" (A DAK =Deutsche Africa Korps) tagjai élükön a páncélos legendával, Rommel tábornokkal egyetemben meglehetősen jól kijöttek a muzulmán arabokkal annak idején és a buddhistákkal is Tibetben az oda indított expedíciók alkalmával.
Amúgy meg Németországban régóta senkinek sem volt soha baja a Lutheránus vallás követőivel, a katolikusokkal, sőt Kálvin követőivel sem.

Ez nekem kissé zavaros.
Szerencsémre én konzervatív vagyok és a rendet szeretem.
Tudom ez nálad a már az a kategória amit ama négy betűs szóval mániátok billogozni...
laszlobihari
@sbl: Szerinted a nácik jól kijöttek a keresztény vallásokkal, ezek szerint a dachaui névsor ( a kivégzett papok névsora) az csak hazugság? Ezek szerint a "ballibbantak" műve?
kkalman
A 6 igen erős fiatal társadalmi helyzetéről nincs egy szó sem a cikkben.
sbl
@laszlobihari: Nem ismerem az ott történteket, de minden valószínűség szerint politikailag kerültek szembe az állammal.
A III. Birodalomban az egyházak semleges szerepet játszottak.
Az is tény, hogy a Wehrmachtnál ugyanúgy léteztek a tábori lelkészek, mint bármelyik hadseregnél - a kommunista hadseregeket kivéve.
A Waffen-SS már teljesen már, mert ott az ősi Germán vallások szerint mentek még a fegyveres testületek ünnepélyei is.
Yoda69
Az is lehet hogy tarlos/orban altal fizetett suhancok voltak. Ez is resze tarlos fasiszta tervenek amivel fellep a hajlektalanok ellen.
bretagne
Bravó! Kormányunk példát mutat nekik. Nem védeni kell őket, hanem eltakarítani. Jó, a kormány még nem rúgdossa őket. "Csak" üldözi.
gabrella
Az ilyen gyerekekeknek még a szüleit is le kéne csukni!
Senara
Most van egy hasonló ügy bírósági szakaszban , szintén fiatalok agyon vertek egy hajléktalant . Kiemelt feladatnak tartja a főváros a hajléktalanok kitiltását a belső kerületekből . Srácok ennek a rendeletnek akartak érvény szerezni ? :-(((
coyote3
Hat a fideSS hajléktalan politikája...
darwin
@sbl: Ha nekem valaki a nácizmust dicsőíti,azzal nekem semmi kommunikálni valóm nincs.Idiótákkal nem vitatkozom.
silber13
@Csizmás Kond: 19:55-re :Úgy néz ki, megint nem fogtál egeret és ilyenkor belekötsz mindenkibe, aki él és mozog! Ha nincs egérke, fogyassz valamilyen Whiskas cicakaját!
Darthon1
@Csizmás Kond: "Szeretek mindennek a végére járni."
Ezt a hittan órákat adó papok nevelték beléd? Halleluja Isten ujja, hát a köröm hol van róla?
Csizmás Kond
@silber13: A jelzett időpont után még beszélgettünk, miért utána jut minden eszedbe. Amúgy nem kötözködtem csak kérdeztem de nem tudtál tökéletes választ adni ha nem inkább körbemagyaráztad.
Csizmás Kond
@Csizmás Kond: ...ezt az anyukád nevelte beléd ?
silber13
@Csizmás Kond: Ha ezt nekem szántad, akor közlöm veled hogy sem anyukám, sem pedig apám nem él. Őket nem érheti ilyen vád...
Csizmás Kond
@silber13: ..gyorsan főzz egy kávét...vagy te vagy a darthon is ?
silber13
@Csizmás Kond: azt nem olvastam, csak a sajátomét .és rásiklott a szemem az alatta lévő körmölvényre. Elnézést, de nem akartam levéltitkot sérteni!
Csizmás Kond
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Darthon1
@Csizmás Kond: úgy látszik elevenre tapintottam, nem szoktál te egyből anyázni! :-)))
Amúgy a te anyukád jól van, már régen voltam nála?
Csizmás Kond
@Darthon1: Vagyis ő nevelt ilyesmire...nem szép tőle...
silber13
@Csizmás Kond: Útálom,ha fanyegetőznek némelyek!
Nil
Sajnos sok fiatal érzi úgy hogy hőstettet hajt végre ha egy amúgy is bajban lévő embert bántalmaz. Amerre én jártam anno ott is rendszeres volt hogy suli után egy kis kitérővel mentek haza ... csak nálunk a rendőrség nem tudott tenni semmit... vagy nem akart
Csizmás Kond
@silber13: ...akkor miért nem viselkedsz ?
silber13
@Csizmás Kond: Mi bajod van? Elmentek otthonról?? Kivel akarsz szándékosan összekeverni!?
Csizmás Kond
@silber13: "rásiklott a szemem az alatta lévő körmölvényre"
Ez az finoman fogalmazott szépirodalmi műved váltotta ki az okot...
silber13
@Csizmás Kond: Mi van??? Ittál tán??? Légy már észnél!!!
Csizmás Kond
@silber13: ..és mi lenne az ésszerűség ?
silber13
@Csizmás Kond: Ha nem irsz marhaságokat! De momentán ez nálad nehézségbe ütközhet!
Szvetlana
@sbl: 22.13 Egyperces novelládra a következő a válaszom. Ügyesen megkerülted a választ, miszerint miért is a libsi-bolsi nevelés az oka a fiatalok deviáns magatartásának?
Semmi köze nincs hozzá!!!
Ez egy eltorzult politika következménye.Mit vált ki? Diszkriminációt és agresszivitást.Mert ez a politika errefelé visz, és ez a jelenlegi kormány bűne. Ha szegény, vagy, semmid sincs, akkor annyit is érsz!!! Ismerős ugye???
Szereted az igazságot a törvényességet? Én is! De nem mindegy, mikor hol , hogyan tartjuk be! Tapasztalhatjuk az igazságtalan törvények következményeit naponta.
Másképpen pedig, ha a kormány arra költené a pénzt amire kell, mondjuk hajléktalanszállóra és nem stadionokra, akkor nem lennének az utcán a padokon, a híd alatt életvitelszerűen ezek az emberek, akikről nem tudni, hogy miért kerültek oda! De fekvő emberbe belerúgni a legegyszerűbb, csak nem emberi. Kis motyóját a Dunába rúgni ma még egyszerű, de lehet, hogy holnap már maga az ember is oda kerül???
A te értéked szerint ez az ember haszontalan, mert nem hoz hasznot a társadalomnak.
Nem tervez, nem épít, csak vegetál. Nos akkor te mit csinálnál vele?
Azok a fiatalok, akik belerúgtak, már a mi gyerekeink a mi nevelésünk, nemcsak az enyém, mert libsinek tartasz, hanem a tiéd is! Ha olvassák az írásaidat, valamilyen szinten te is egy értéket közvetítel feléjük. Neked milyen értékeid vannak?
Bocsi, bosszúból írtam ennyit, mert te is egy kisregénnyel örvendeztettél meg engem:))
silber13
@Csizmás Kond: Nálam nem! És befejeztem!
varrólány
@Csizmás Kond: Azt értem meg nehezen hogy nem volt egy normálisabb köztük aki leállította volna a többit. Mondjuk van egy hülye aki elkezdni és megy utána többi.
Csizmás Kond
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
silber13
@Csizmás Kond: Másodjára mondom, befejeztem az értekezést veed!
Csizmás Kond
@varrólány: Ezek szerint egyforma normálisak voltak...alacsony színvonalon.
Csizmás Kond
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
varrólány
@Csizmás Kond: Ezek szerint , nyilván nem véletlenül voltak egy társaságban.
Csizmás Kond
@varrólány: Szerintem is volt valami közös bennük...lehet a neveltetés is..
Szvetlana
@silber13: @Csizmás Kond: Hol van az a kávé? Végül is melyőtök főzte le?
Csizmás Kond
@Szvetlana: Silber bedobta a törölközőt...nem bírja a gyűrődést...:)
Yoda69
tarlos berencei voltak. Igy probaljak kicsinalni a hajlektalanokat. Naci modszer, igazi fideszes..
Szvetlana
@Csizmás Kond: Te csak azt hiszed!!:)) Erőt gyűjt és a második fordulóban K:O-t kapsz Macskácska :))
Darthon1
@Csizmás Kond: "Állok elébe...:)" vagy mögéje, ha engedi!
"Vagyis ő nevelt ilyesmire...nem szép tőle..." Nem azért jártam nála...,de már bánom, hogy a nevelésedről nem ejtettünk egy-két szót! Papbácsiknak megbocsátottál már? Ne hordozd szörnyű emlékeidet! Akarsz róla beszélni?
Csizmás Kond
@Darthon1: ...hát nézd, ha nem érted vagy nem akarod érteni mit írtam neked nincs értelme vitázni.
A általad kezdet piszkálódást nem folytatom ha csak nincs a témával kapcsolatos civilizált megjegyzésed.
Darthon1
@Csizmás Kond: a piszkálódást én kezdtem, az anyázást nem. Egyébként értem az írásaidat, csak egyetérteni nem tudok velük. A te fajtádnak csak az az ember, akinek vallásos neveltetése van, ezt gúnyoltam ki. Szerintem pedig az emberséget nem a vallási nevelés határozza meg. Azt már látom, hogy meggyőzni nem lehet, bármilyen jó érveket is írjanak. Nem érdekel az ellen véleménye. Azért elsőre anyázni, na ez aztán szép...:-)))
sbl
@Szvetlana: A helyzet az - hogy talán elkerülte a figyelmedet - hogy 2010 óta a hajléktalanszállók befogadóképessége megtöbbszöröződött.
Ahogy a főpolgármester mondta: "Senkit nem hagynak az utcán méltatlan körülmények között!"
Viszont arról senki nem tehet, hogy a csöveseknek nem akaródzik ezekre a szállókba bemenni. Mert állítólagosan ott lopnak.
Lehet!
De mit lehet egy hajléktalantól egyáltalán ellopni?
Én nem "bosszúból írok", viszont visszafordítom: Ha a csöves hajléktalanszállón lakott volna, ott is rugdalták-e volna a fiatalok?
Itt te néhány dolgot vegyítesz.
Én meg azt mondom, hogy ezek a fiatalok morál szempontjából olyan mélyre süllyedtek aminél már csak az lenne mélyebb, ha öltek is volna.
És - ismétlem - ha egyáltalán készült - kíváncsi lennék a drogtesztjük eredményére.
Aligha tévedek nagyot amikor látatlanban mondom: pozitív lett!
Csizmás Kond
@Darthon1: Az én fajtám sokkal több műveltséggel rendelkezik mint azt te fel tudnád fogni. A gúnyolódás szintén műveletlenség főleg ha olyannak szól aki valamivel többet próbált fejlődni a gúnyolódónál.
Abban is mellébeszélsz, hogy csak azt értékeltem volna aki vallásos, nem csak rákérdeztem, hogy mi a baj azokkal. Mellébeszélsz és ferdítesz. Nem anyáztam csak arra voltam kíváncsi, hogy az olyan megjegyzéseket amiket leírtál kitől tanultad . Az anyázás az amikor a nemiszervével együtt emlegetik ...ha még a kifejezések között sem tudsz eligazodni akkor inkább ne a nevezgetést kezd inkább hallgass.
bukfenc
@darwin: No innen kezdtem olvasni a kommenteket..
Amit előtted írtak, nem írom ki őket, mee nem szeressem őőkeet...:))
Nagy szarcsapkodás volt, szegény hajléktalant majdnem elfelejtették...
bukfenc
@darwin: Megbocsájtom neked az evolúciót, olyan szépen elküldted a p...ba!! :))
bukfenc
@Darthon1: Tood a félcipős kondásoknak nem megy az etikett.
Akko a többi hogy menne?? :))
bukfenc
@Darthon1: Te Danton 1!

Pikkpakkra szétfikáztad a "félcipős bond-ot!"
Jól megírtad! Azannya...(azővéé)
Már ezért érdemes volt itt lenni...:))
dolfi57
Irány Tökölre, ott majd meg tanitják velük a cigány fogvatartottak azt, hogyan kell viselkedni. 5 évet nekik elrettentés képp, a pénz büntetés az nem jó, mert a hozzátartozók a mellény zsebből kifizetik.
Darthon1
@Csizmás Kond: hát nem gondoltam volna, hogy ekkora öndicsérettel találkozom ezen az oldalon!
"Az én fajtám sokkal több műveltséggel rendelkezik mint azt te fel tudnád fogni. A gúnyolódás szintén műveletlenség főleg ha olyannak szól aki valamivel többet próbált fejlődni a gúnyolódónál."
Megnevettettél. Sajnos csak most tudtam rá válaszolni, mert dolgoztam. De tisztelettel jelzem, hogy a te fajtád a primitív, öndicsérő, saját magát magasabb rendűnek hívő önjelölt nagyképűek között keresendő. A gúny a hibák kinagyításának egyik formája a szatírával, túlzással, humorral, pamflettel, iróniával stb együtt. Én nem venném a bátorságot, hogy akár a birkák pásztoránál okosabbnak higgyem magam, hiszen van sok dolog amit ő jobban tud nálam. Ha csak a gyógyfüvek ismeretét nézem már okosabb. Tehát te kedves barátom önhitt, felfuvalkodott ember vagy, aki ráadásul ki is nyilvánítja a butaságát sokszor. Példa az éjfélkor kereszt útnál hasonlatomra adott válaszod. Szórod itt a megfellebbezhetetlen igazságaidat, amit ha lenne időm többnyira tudnám cáfolni. De engem sajnos nem ezért fizetnek, hogy itt terjesszem a Fidesz igéjét. Nem kell válaszolnod!
Csizmás Kond
@Darthon1: Nyavalyogsz. ...hogy dolgoznod kell, hogy nincs időd, hogy miért tatom magamat okosabbnak stb.
..inkább maradnál a témánál mert ha ilyen szűk időbeosztással kell válaszolgass akkor ismét csak a mentegetőzésre mered időd.
aremy
ahogy valaki már írta ezeket a fiatalokat tényleg meg kéne úsztatni a dunába mondjuk holnap mert később még hidegebb lesz a fürdő-a duna vize.
Darthon1
@Csizmás Kond: kicsi hülyém, tanulj meg olvasni. Nem nyavalyogtam, nem magyarázkodtam, nem mentegetőztem, ezeket csak te képzelted oda. Egyszerűen simán kiröhögtelek. Nagyon egyszerű egy emberke vagy te, kicsi tudásszinttel.
Csizmás Kond
@Darthon1: Ha neked az önfényezésnél és a nevezgetésnél nem futja egyébre akkor pá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.