Az év végig hatszázzal nő a határrendészek száma, akiket folyamatosan képeznek ki és állítják őket szolgálatba - mondta Kontrát Károly belügyminisztériumi államtitkár.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Elég nagy baj hogy az embernek attól kell biztonságban éreznie magát hogy egyre több fegyveres testület alakul - én ettől nagyon nem érzem magam biztonságban-sőt!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nehogymá
mer eddig attól verte ki a viz a nyugdijast,hogy átdobtak a határon néhány afgánt.
F_Viktor
@Tootsy: Te hol élsz? Biztosan nem Magyarországon, mert itt Pintér megmondta, hogy 2 hét, s rend lesz. Ez pedig 2010 május végén letelt. Azóta eltelt 42,5 hónap, azaz 176 hét!!!
Kala Majka
Kontrát szerint tehát a vének, a nyomorékok, a kisiskolás gyerekek nem emberek. De még a sportólók sem.

Viszont valóban nagyobb biztonságban érezhetik magukat a baromfiketrecek lakói. Ez kétségtelen. Az ő összkomfortjukat már az EU szavatolja.

De mi lesz a hajléktalanok biztonságval?

Persze a kontrát-ideológia szerint ők sem vehetők emberszámba ma már.
Kala Majka
*Rendőrt vertek a fatolvajok szülei

*Szétverték egy 24 éves nő fejét Nagybajomban

*72 éves pizsamás bácsira csapott le a TEK

Nagy ám a biztonság mostanában, kétségtelen.
Tootsy
@F_Viktor: Uj-Zelandon. De ismerem pintersanya nagymellenyu kijelenteset a kethet es a rendrakassal kapcsolatban. Figyelem a netet es a sajtot is. Mazochizmusbol bevezetettem a Duna World-ot is, de rajottem, nagy csacsisag volt...:o(( (Ezenfelul jo draga is...:o((
coyote3
Javaslom Kontrátnak álljon be a kocsijával egy nem annyira kivilágított helyre, hagyja pár napig tele postaládáját és próbáljon meg pár sötétebb helyen este 11 után sétálni. És ha még van kedve hülyeségeket hazudozni, akkor tegye a farzsebébe a mobilját és szálljon fel egy tömött buszra:)))) Igen bal fütykös...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.