A Nemzeti Választási Iroda szakmai hibái védhetetlenek, az egész világ előtt nyugodt lélekkel lehet őket botrányosnak nevezni – véli Tóth Zoltán. Ugyanakkor a választási szakértő szerint meg kell vizsgálni: hová süllyedt a magyar demokrácia, hogy olyan törvényeket sikerül alkotni, amelyeket semmifajta pártközi, szakmai, civilszervezeti, társadalmi vitára nem bocsátottak, hanem az egyeduralkodó párt, a pártállam döntését tükrözi. Ráadásul, ezek átfogó, az egész életünket meghatározó problémák, amelyek nem csak a választásokra vonatkoznak, hanem az életünk minden területére kiterjednek. Szerinte itt nem csak demokrácia nincs, hanem a demokrácia előfeltételei is megszűnnek. 

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
@Nessy: Arról nem beszélve a magyar történelem legnagyobb választási csalása 14 éve folyamatosan történik, ugyanis a közpénzen eltartott és kitömött álközmédia csak a fidesz hazudozásait harsogja napi 24 órában, kivéve 4 évente választáskor 5 percre mehet be ellenzéki élő műsorba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@Géza: ezt most reggel olvasom és, annyira de annyira röhögök.
Behalnék a "többségetekbe" kéne tartoznom. hahahahahahaha
Géza
@Horizont: Aki kisebbség, az az is marad.
kereső
@Szegény Dzsoni és Árnika: tegnap 18:31 Te antiszemita vagy? Nem veled fogom megbeszélni, hogy mit olvassak , és mit ne. Te szoktál itt folyton bibliai idézeteket berakni...bár szerintem magad sem érted. " A reményt öli meg"?? Miféle reményt, egy hamis farizeusi reményt?
Szegény Dzsoni és Árnika
@kereső: "Te antiszemita vagy?" Csak annyira, mint a zsidók a gójokkal szemben, ami szerint kutyába sem veszik a gójokat! azért nem azt írtam, hogy minket, mert lehet, hogy én is zsidó vagyok vér szerint - vágod ezt, gój?!

Mindent értek, amit a Bibliából idézek (és amit nem idézek) -, az nektek sajnos!
kereső
@Szegény Dzsoni és Árnika: Mindig is, meghasonlásnak gondoltam azt, ami Magyarországon megy szavak szintjén amit "zsidózásnak" mondunk. Hiszen Isten/Jézus nevében bántotok szavakkal egy népet...azt a népet, amelyből a "zsidó Jézus"született, akit a "zsidó Mária " szült. Persze nem mi vagyunk az egyedüliek, hiszen hitler is , "hivő keresztényként", nem szavakkal, hanem fizikai megsemmiisitéssel is gyúlölte őket. Te sem vagy különb, nyomod itt a szent bibliát, miközben győlölködsz. Ammenyiben mi, mindannyian Isten leszármozattai vagyunk...azaz Isten a saját képmására alkotott meg mindannyiunkat, akkor az emberiség az végső soron mind zsidónak született. A keresztény hit, és a vallás is megváltóként tekint Isten emberfiára Jézusra, aki zsidónak született.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.