Orbán Viktor ma reggel a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában elmondta, mit jelent az a migrációs brüsszeli követelés, amire hazánk nemet mondott.

A miniszterelnök szerint ez egy régi háború, 2015-2016 környékén kedődött, amikor Magyarországnak meg kellett hoznia azt a nehéz döntést, hogy a délről feláramló százezer szám érkező, invázió képét mutató, fiatal férfiakból álló, menekült áradattal szemben hogyan védekezzen. Kerítést építettünk, rendőrök, katonák, határőrök, határvadászok – mindent megtettünk, hogy megvédjük Magyarországot, hogy Magyarország Magyarország maradjon - - meséli az interjúban. 

Orbán Viktor: "Brüsszelnek nincsen joga megmondani, hogy mi kikkel éljünk együtt"

Forrás: Kossuth Rádió/ Facebook/Orbán Viktor

"Van egy vitánk Brüsszellel, szerintünk Brüsszelnek nincsen joga ahhoz, hogy megmondja, kikkel éljünk együtt. A migrációs brüsszeli követelés azt jelenti, hogy engedjük be őket, adjunk nekik pénzt, lássuk el őket, és engedjük meg, hogy itt éljenek velünk."

A miniszterelnök azt mondja: "most nagy büntetést kell fizetni, töröm a fejem, hogy hogyan oldjuk meg úgy, hogy az nekik jobban fájjon, mint nekünk. 

Forrás: Kossuth Rádió

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Hogy lehet egy Bibliára tett kézzel esküt tett ember ekkora gazember??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
@telegdilaci: ".. a Magyar lakosság egyáltalán nem örül,úgyhogy Orbánnak kussban kellene maradni!.

És a politikusoknak maradék nem fideszes médiának meg ezerrel, 160 decibellel kéne üvölteni a geczi aljas képmutató hazugságát.

Mi van::: kuss, esetleg egy kis szarfényezés.
csak úgy....
"Bölcs emberek azt mondják, bolond, aki bárkit is tökéletesnek vél; ami pedig azt illeti, szeretni, nem szeretni, legokosabb, ha barátságosak vagyunk mindenkihez, s túlságosan nem rajongunk senkiért."

(Charlotte Bronte)
Őrnagy
@izéke Gyagyás Seggfej: Az uniós szerződések szerint Brösszel nem Moszkva 2.0, Brüsszel nek követelhet semmit, csak az Uniós szerződéseknek megfelelően szolgálhatná az európai állampolgárok érdekeit. Ehelyett ráakarja erőszakolni Európára a Soros terv végrehajtását, hogy Európa az USA elvárásainak megfelelően egy önálló vélemény és akarat nélküli gyarmat legyen kicserélt vegyes lakossággal.
Őrnagy
@Pusztai Gyagyás Seggfej: Büszke lehet rád Soros gazdád! Nincs egész Európában mégegy ennyire hűséges Sorosbérköcsög hazaáruló Seggfej aki annyira küzdene a saját hazája ellen, mint @Pusztai Gyagyás Undorító Sejthalmaz:
Szégyelld magad Gyagyás!
Béla333
"Orbán Viktor: "Brüsszelnek nincsen joga megmondani, hogy mi kikkel éljünk együtt"

Semmi ilyet nem mondott "Brüsszel". Azt sem mondta, hogy sokszázezer távolkeleti vendégmunkással kell együtt élnünk!
Őrnagy
@Béla333 Gyagyás Seggfej: Brüsszel azt se mondta, hogy a húgyon kívül bármi lenne a koponyádban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.