A NAV adatai szerint tovább csökkent a legális dohánykereskedelem Magyarországon – írja a Napi Gazdaság.

A vámhatóság adatai szerint az utóbbi kilenc hónapban tovább csökkent a legális dohánytermékek forgalma itthon – írja a Napi Gazdaság. Szeptemberig 7617,3 millió szál cigaretta fogyott, ez azonban csak az előző év azonos időszakában mért forgalom 76 százaléka.

Egyedül a kedvezményesebb adóhányad miatt olcsóbb szivarkák forgalmában tapasztalható növekedés, ezekből 30 százalékkal többet adtak el 2012 első kilenc hónapjához képest.

Szintén a szerdai Napi Gazdaság ír arról, hogy a prémium cigarettamárkák is megjelentek az illegális forgalomban.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Úgy tűnik, a trafikokba többnyire már csak a rablók járnak. :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Úgy tűnik, a trafikokba többnyire már csak a rablók járnak. :)
Nakimaga
Azért nem kell regisztrálnom magam sehol,hogy egyáltalán nem járok trafikba ?
Senara
Ennyien leszoktak ? Vagy polgári engedetlenség keretében nem gazdagítják a trafik mutyit .Rendelkezést kell hozni holnaptól minden 18 éves polgár hazafiasságból napi egy dobozzal vegyen , hogy a sötétben bujkáló cigi csempészek ne gazdagodjanak .
levarosbukta
Várható volt. Ha cigiznék nincs az a pénz amiért trafikban vásárolnék.
Tekla
Ki az a barom aki egy vidéki településen közlekedés nem lévén 4 kilométert gyalogol egy doboz cigiért oda vissza?
verőce21
A trafikokban viszont lehet olcsón, nagyon jó kávét kapni! Szombaton de. Bp.-en a Rákóczi út Uránia mozi melletti sarkán 120 Ft-ért vettem egy kávét, dupla tejszínnel. Rendelésre főzött, ott ledarált anyagból, nem lehet belenyúlni a folyamatba, szóval csak ajánlani tudom mindenkinek a trafikokat kávézásra.
(Gondolom a külvárosokban, vagy vidéken sem drágább!) :)
Desischado
Verőce, ne ajánlgassál semmit, nem támogatjuk a fityiszes mutyisokat! Egyébként én a magam részéről örülök, látszik már, hogy idevezetett a folyamatos drasztikus áremelés, meg a mutyi! Hajrá, a csempészeknek!
verőce21
@Desischado: (09:37) Kár, hogy nem jársz trafikokba, pedig éppen meg akartalak kérni, legközelebb tarts velem!
Desischado
Verőce 21, a hozzászólásaid alapján én egy lépést sem tennék veled sehová, inkább kikerülnélek!
bukfenc
@Nakimaga: na na, már "letapenoltak" a kommented után! :)
Má porolják a szalmazsákodat valamelyik lágerbaaaaa...:))
bukfenc
@verőce21: Alig alig láccik a fidess logód a fejpántodon!
Nem szorít?
Elégé durva ez a reklám. (sztem te vagy a trafikos)
bukfenc
@Desischado: Nekem gyanús ez az invitálás...
Vigyázz az erényedre! (meg az erszényedre)

Én akko' meghívlak - egy pohár tejbegrízre! Sok rummal megpúpozva... :))
verőce21
@Desischado: (22:40) Ne áruld el így magad(mármint a trafikok iránt), a szeretet és a gyűlölet, egy tőről fakad! :)
verőce21
@bukfenc: (11:33) Én nem vagyok olyan nagyfejű, mint aki azt gondolja - "Bukfenc mindent tud!" :)
kukac50
Akinek nem teszik a Fidesz döntése az nem jár trafikba.
Van olyan település még most is ahol nincsen trafik.
űrbán
A környékünkön amikor a maffia megnyitotta a bűnbarlangokat, 6db-ot nyitottak, jelenleg 3 már zárva van.
Szopás van kilátásban agyhalott fideszfanok!
Desischado
Bukfenc, köszi a meghívást, de a rumot mellőzhetnénk? bár a kormány szerint a munkanélküliek naplopók, mg cigire és piára költik a pénzt, de én nem szeretem a szeszt, de máskülömben okés!
Desischado
Néha fakadhat egy tőről, Verőce, de ebben az esetben?! Ez sértés!!! Tán agymosottnak nézel, hogy szerinted én szeretem a Fideszt?!?!?! Persze, hogy szeretem, mint kecske a kést! Vagy azért szeressem őket, amit az országgal, és az emberekkel, - köztük velem is - művelnek? Máskülömben meg én nyílt ember vagyok, nem rejtem el az érzéseimet!
bukfenc
@verőce21: hu, ezt tettszett!
Utoljára nagyanyám mondta, vagy 85 évvel ezelőtt ezt nekem!! :))
bukfenc
@kukac50: És, az most jó vagy rossz??
bukfenc
@Desischado: Lehet, - rokon lelkek vagyunk??
Én annyira utálom az alkoholt, hogy szilveszterkor is, - csak kölyök pezsgővel koccintok...
Nyáron a nagy kánikulában isszák a hűvös sört, én nem, - mikor megkérdezik miért??
Mindig azt válaszolom: - nekem az olyan, mintha a sivatag közepén megkínálnának egy pohár homokkal...
De, bevallom férfiasan, piszkosul dohányzom, és szeretem a gyümölcs pralinét!!! :((
Desischado
@bukfenc: Azonos hullámhosszon lévő emberek gyakran érzik rokonléleknek a másikat! Én nagyon ritkán iszom egy pici édeset, keresztelő szilveszter, és kifújt! Dohányzom, de gyengét, és igyekszem kevésre leredukálni!
kukac50
@bukfenc: Ha messzire kell menni a megemelt árú cigiért aki dohányzik annak rossz.
dömdödöm
@verőce21: Világos ! a trafikban kávé , a kávézókban ahol kulturáltan le is lehet ülni és úgy elfogyasztani egy kávét majd meg árulnak képeslapot :-( Én változatlanul azt állítom hogy über nagy b@rom volt aki ezt kitalálta mégpedig azért mert mások érdekeit sérti ,felesleges , ide ilyen fajta üzletek nem kellenek . :-(
verőce21
@dömdödöm: (20:22) Csak a kávéról! Tudod a minap, szintén ittam egy kávét az egyik belvárosi szálloda kávézójában. Semmi extra, csak tejjel ahogy szoktam, - alátét tányért nem is hozott a tejhez, így rögtön visszaadtam neki a kiöntőt, nehogy a lecsöppenő tej tönkretegye a keményített "magyarosch" kalocsai hímzett terítőjét -, a pincércsaj rendkívül előzékeny, (más vendég nem is volt rajtam kívül), még pár mondatot váltottunk is, "közös ismerősöket keresve", egy szó, mint száz, kértem a számlát, ilyen drágán én még nem ittam sehol kávét Magyarországon! (Majd egy ezres!)

Szóval kellenek azok az olcsó trafikok! :)
hetöndöe
"Egyedül a kedvezményesebb adóhányad miatt olcsóbb szivarkák forgalmában tapasztalható növekedés, ezekből 30 százalékkal többet adtak el 2012 első kilenc hónapjához képest."

Magyarul az árdrágítás és a zemberek elszegényítése oda vezetett, hogy a silány minőségű egészségre legártalmasabb dohánytermékekeket veszik meg.:-(((

Gratula!
Agyarország jobban teljesít!
dömdödöm
@verőce21: Jó igaz , nézőpont kérdése , ha valahol nem jó kávét kapsz és túl drága nem mész oda többet . A kávézók évszázadok óta a közösségi társasági élet jól bevált helyei . Ezen változtatni nem hiszem hogy kellene . A dohánybolt áruljon cigarettát
addig még nem jön valaki aki eszénél van és visszavonja ezeket a törvényeket és bezáratja mind . Én nem hiszem bárki is olyan helyen akar élni ahol az embereken laboratóriumi módon új dolgokat kísérleteznek ki . Ha kell is ilyen hely , amit kétlek , az ne magyarország legyen . Szoptunk mi már eleget ! :-( Mi , apáink ,anyáink ,nagyapáink ,nagyanyáink ,ükapáink :-(
verőce21
@dömdödöm: (21:53) Rendben is lenne amit írsz, csak ahhoz vissza kellene állítani a magyarországi kávéházakat. "Nagyhatalom" voltunk ebben a múlt század húszas-harmincas éveiben! - Most jöhetnek akkor, a kávézó-koncessziók, azt mondod?

(De hogy egy középszintű szálloda kávézójában egy lötty kb. kétszer olyan drága legyen mint pl. a New-York kávéházban - és micsoda felszolgálással -, az kritikán aluli.)
verőce21
és OTT micsoda felszolgálással - így akartam írni! :) @dömdödöm:
dömdödöm
@verőce21: maradjunk abban hogy rendbe kell tenni itt mindent , minden a feje tetején .
nem ártana itt ott visszanyúlni régen jól bevált dolgokhoz ,a kényszeres átgondolatlan újítás soxor felesleges . Kávézó -koncesszió ? na ne má :-( :-( :-(
verőce21
@dömdödöm: (22:23) Csak abban "maradok" veled, hogy 80-100 évvel ezelőtt voltak beváltabb dolgok, de ma egészen másképp látjuk a dolgokat! :)
outsider
@verőce21: Hm, a magyaroknak elég sokba vannak azok az "olcsó trafikok"... és milyen hangulatosak lettek, öröm bennük kávézgatni:)
verőce21
@outsider: (22:35) nem tudom miről beszélsz?
dömdödöm
@verőce21: figyelj ! Az új dolgokkal nem működik semmi . Mondok egy példát :
Most 013 .11 . 24. 22 .35 van esős unalmas vasárnap este , itt beszélgetünk az interneten , személytelenül ,mert azt sem tudod hogy ki vagyok és én sem ismerlek téged
ahelyett hogy ülnénk valamelyik szórakozóhelyen és megbeszélnénk az élet nagy dolgait egy két ital mellett . Szerinted ebből a karakterküldözgetésekből lesz valami gyümölcsöző ami hasznos lehet nekünk és a társadalomnak ? A válasz : Nem .
Ez itt a nagyon nagy probléma , ezért nem szabadott volna ilyen szinten belenyúlni a jól bevált közösségi életbe és ebben az internet térnyerésétől kezdve a dohányzás közösségi helyeken való betíltásáig minden benne van .Remélem érted mit akarok ezzel mondani .
verőce21
@dömdödöm: "a karakterküldözgetésekből" valóban nem lesz semmi, csak beírtam egy megjegyzést, amire válaszoltál és nem értek egyet vele.

Mert ott kezdődött, hogy miért ne lehetne leülve meginni egy kávét egy trafikban? Mert ez nagy tévedés!
dömdödöm
@verőce21: nem tudsz leülni a trafikban , van ahol elég ha belököd az ajtót és felöklelsz vele 3 bentálló vásárlót ami elég veszélyes mert mind nagykorú és mivel drágult a cigi és fél órát gyalogoltak amíg odaértek elég idegesek :-)
verőce21
@dömdödöm: "...nem tudsz leülni a trafikban..." - nem mindegyikben! :)
dömdödöm
@verőce21: persze , megemelték a a cigi árát ,egyből kitettek pár széket azoknak akik az új árától elájulnak , a dohányboltokban nem kávét kellene árulni hanem vérnyomástmérni és xanaxot osztogatni
szerintem :-)
dömdödöm
@verőce21: 22 43-as kommentemhez még hozzáfűzve :
Az a társadalom működik jól ahol van pénz az embereknél és ráadásul olcsó a pia ,cigi , kávé és a közlekedés .
verőce21
@dömdödöm: (23:14) A "mellékhatásokkal" forduljon gyógyszerészéhez, vagy benzinkutasához! :)
kkalman
Tájékoztatási hivatalom ezúton közli a nem tisztelt kormány narancsköd agyú tagjaival, hogy nem dohányoznak kevesebben, csak többen veszik a dohányárút feketén. Ez az eredmény látható volt a trafikmutyi első ötletekor is. Csak úgy tűnik, a narancsködben a hülyeség mellett ez nem látszott, vagy nem akarták látni. Hát akkor így jártak! Meg mi is.
Desischado
@dömdödöm: Milyen igazad van! (nevet) De Verőcének ezt magyarázhatod, nem fogja fel, hogy rengeteg embernek oda lett a megélhetése, a munkája, azért hogy a fityiszes haverok gazdagodjanak! És nem kell szállodában kávézni, azok drágák, ezt minden épeszű tudja, de Verőce csak most tudta meg, ezek szerint. Szóval ne vitatkozz vele, nincs értelme!
Desischado
@kkalman: Pontosan így van! De Magyarország jobban teljesít! Pardon, hasít! Marhák!!!
dömdödöm
@verőce21: A dohányboltokba padsorokat vezetnek be fiatal vásárlók részére ,
17 és fél éves kortól már le lehet ülni és megvárhatják csendben amíg betöltik a 18 -at . Addig elkávézgatnak a viktor az igazságtalan című festmény alatt :-)
verőce21
@dömdödöm: (03:37) Már nem is kellene válaszolnom erre a butaságra, de adódik a válasz, hogy az eredeti "kialakítási ajánlásoknál" elő volt írva az asztalokkal, ülőhelyekkel ellátott trafikok létesítése.
Mint a trafikrablási videókon láthatók, szinte csak olyanokat raboltak ki, ahol nem voltak ilyenek. Lehet, hogy a NAV közvetlenül szedi be a "létesítési ajánlástól eltérő" büntetési tételeket? :)
(A padsorokhoz majd máskor.)
dömdödöm
@verőce21: nehogy már komolyan vedd , csak viccelődök itt :-)
verőce21
@dömdödöm: (16:54) Remélem vágod, hogy én is csak viccelődök már ezen? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.