Az USA-ban szinte államonként eltér a Rezesováéhoz hasonló törvénysértések büntetőjogi értelmezése. Az alábbi ítélet november 12-én, az arkansasi Hope városában született.

John David Coe részegen hajtott bele a Nevil család autójába, ami az ütközés következtében letért az útról, és egy fának csapódott. Kathryn Nevil belehalt a sérüléseibe, a lánya, Lauren, maradandó agykárosodást szenvedett el, a férje és a másik gyerek maradandó sérülések nélkül megúszták.

Coe-t 6 vádpontban találta bűnösnek a bíróság, és összesen 140 évet kapott.

Részeletek a Sorok között blogban >>>

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Magyarországon baltás gyilkosokkal seftelnek !!! Mit csodálkozunk??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Január
Ez legalább büntetés, és elrettentő. Valami ilyesmi kellene itt is, hátha kevesebben nyúlnának vezetés előtt a pohárhoz.
Sajnos a világ ezen a fertályán pénzzel intézik a dolgokat - ha gazdag vagy, majd megvédenek az ügyvédek csinálhatsz bármit...
DR Eric CARTMEN
Magyarországon baltás gyilkosokkal seftelnek !!! Mit csodálkozunk??
hetöndöe
Ezért nem szeressék nálunk a melldöngető ,fékezhetetlen agyvelejű turbómagyarok az "amerikás" demokráciát.
miazavalami
A 140 évet harmadolhatják akkor is élete végéig a börtönben rohad. Itt miért nem tudnak ilyen ítéleteket hozni? Ja. Mert embertelen? Érdekes a bűnözők nem követnek el embertelen tetteket..
Hellcat
Megdobod a rendőrt ásványvízzel...3 év...4 emberélet 6 év...csak szerintem rosszak az arányok?
pali87
Itt meg a cigányokat szaporítjuk! Csuda jó ez a Magyarország!
kkalman
John David Coe ezerszer is meggondolja, ha kiszabadul, és újra vezethet, hogy piásan a volán mögé üljön-e, míg ez a hitvány szőke, csak röhög az egészen. Nehogy eszébe jusson kártérítési pert indítani a magyar kormány ellen az őt ért megaláztatások miatt.
intrepid
Még tudni kell, hogy az előzetes ideje, amit háziőrizetben tölt, duplán számít a büntetésben. Lehet, alig kell börtönben ülnie, mire jogerős itélet születik. Damu Roland egy kufircért 3 évet ül, ahol nem halt meg senki, ez meg megússza.
Feraj49
A bírónőt kéne felelősségre vonni.Egyetlen bírót sem vontak még Magyarországon felelősségre a "téves ítéletért".Ha én tévedek rögtön jön a "dádá".(akár az APEH,az önkormányzat részéről,pedig senkit nem öltem meg. Adminisztratív hiba miatt 1,5 millió forintos APEH bírság. Ez az ítélet az igazságszolgáltatás megcsúfolása. Teljesen új bírósági eljárást kéne kezdeményezni,Meleg Gábor "szakértő "úr" kizárásával.
lenhardtibolya
Kár, hogy nem Amerikában döntöttek ennek a nőszemélynek az ügyében!
rbela
3 rúd szalámi ellopásáért 5 év. 4 ember haláláért 6 év. Szerintem nagyon rosszak az arányok. Ja hát persze a szalámis nem volt milliomos.
Szvetlana
Amerikában a hatalom nem szól bele a bírók dolgába ( értsd: Obama)
Egy bíró ítélete szent és sérthetetlen.

Egyébként kíváncsi vagyok, mit hoz a másodfokú ítélet, lesz-e anyagi kártérítés és mennyi.?
Vagy a büntetése letöltésére hazaengedik, mint a baltást.
Desischado
Ahogy előttem is többen írták, palacdobálásért 3 év, Damu Rolandnak egy be sem bizonyított, - szinte biztos hogy el sem követett "erőszakért" - 4 év, ennek a ribancnak 4 ember kínhaláláért 6 év. Ez aztán az igazság! Egy tisztességes embernek kinyílik a bicska a zsebében! Ez az "itélet" az egész úgynevezett "magyar igazságszolgáltatás" szégyene! Azt mutatja, ha van pénzed, ebben az országban mindent megúszhatsz! Már csak a másodfokban reménykedem, de abban sem nagyon bízom... Ha én tettem volna ilyet, minimum 20 évet kapok, bár én nem tudnék ezzel együttélni, de ez a mocskos ribanc meg ünnepelte a háziőrizetet! Csak azt tudom neki, meg a bírónak is kivánni, hogy ilyen haláluk legyen!!!
hattorihanna
A bíró,vagy bírónő képét érdemes lenne kiplakátolni mindenhová,hogy nyugodtan le tudja bárki köpni.Hogy tud a tükörbe nézni nap mint nap?
vidi500
@DR Eric CARTMEN: "No de ott meg verik a négereket !"
Nagy tévedésben vagy. Az 170 évvel ezelőtt volt.
martinpalermo
Sárga rabruhát,15 évet,és ha szabadult volna valaha nem apucikája millióit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.