Szavazók utaztatása kisbusszal, előre kitöltött szavazólapok a mozgóurnákban, házról házra járó kortesek a fóti időközi választásokon – a Jobbik a kampánycsendsértés gyanúja miatt feljelentést tesz.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy az egész kampánycsömör arra megy ki, hogy elriasszák az embereket a szavazási kedvtől, hogy csak a beépített embereik menjenek el, más ne zavarja az előre kiszámított létszámot.
outsider
A pártok már csak ilyenek. A nagy "elszámoltató" kormányváltó baloldal, a "magyarok" utolsó fűszála a szakadék szélén. A bajnai meg ezekkel a cimborál, pazar:)
Kala Majka
Már igazán nevetséges ez a választási cirkusz. Semmi értelme az égésznek, csupán a látszatdemokráciát hivatott demokráciának mutattatni.
Dr. Felipe
Miért kellett volna kampánycsendet sérteni az MSZP nek mikor biztos volt a győzelem. A fideSS a biztos vereség tudatában el sem mert indulni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.