Perújításra szeretnének a mohács rajztanár, B. Mihály ügyében. A Bama.hu úgy tudja többen visszavonták a vallomásukat.

Perújításra készülnek a hét év börtönbüntetésre ítélt B. Mihály ügyében. Ő az a mohácsi rajztanár, akit szemérem elleni erőszak miatt ítéltek el. A Bama.hu információi szerint ugyanis több (a tizennégy sértett közül három) kislány is visszavonta terhelő vallomását.

A mohácsi férfit képviselő Magyar György ügyvéd a börtönbüntetés letöltésének halasztását is kéri, mivel egy szakértői vélemény szerint a védencének nincs börtöntűrő képessége. "B. Mihály gyerekkora óta vérzékenységben szenved, ezért ha nem tud eleget mozogni, akkor egy kis megerőltetés után bevéreznek az ízületei, ami egy idő után akár végtagbénuláshoz is vezethet."

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gazdag dezső
Ez a Magyar bíróság,a Magyar joggyakorlat!! Bizonyítékok nélkül,ha megvádolnak valakit,ilyen dologban ,akkor azonnal letartóztatják!!!Lehet,és majdnem biztos,hogy a rossz diákok is tudják ezt,és amiért rossz jegyet adott a tanár,hát bepanaszoljuk. Ilyen egyszerűen mennek ezek a dolgok!! A többrendbeli gyilkosnak 4 év sem elegendő a kivizsgáláshoz, az ilyen vád pedig azonnali letartóztatás,és alapos kivizsgálás nélkül is több évet jelent.Aki 4 ember életét vette el részegen, kábítószer hatása alatt ,rendkívüli nagymértékű gyorshajtással,az pedig 4 évet kap!!Mert megtudta venni kilóra a Magyar igazságszolgáltatásnak mondott szervezetet!!Szóval nincsen igazság,és ne is keressük!! Magyarországon pedig végképp ne keressük,ha kevés a pénzünk,és a tekintélyünk!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Nekem is furcsa ez az ügy, de az biztos, hogy ennek az embernek már tönkretették az életét! Ezért ki fog bünhődni?
nezelodo
Nagyon nem kerek ez az ügy nekem! Tudok egyet mást a bosszúról, amit a gyerekek kiagyalnak, nem is olyan kispályás némelyik. Az indítóok sohasem kerül napvilágra.
Tudok olyan szülő által kezdeményezett eljárásról, a tanár szigora és jóakaratú nevelőszándéka miatt, ami a tanár elmarasztalásával végződött.
A gyerek mára felnőtt, most éppen megérdemelt pihenését tölti, időskorú sérelmére elkövetett rablás és testi sértés miatt. Hiába az alma nem esik messze a fájától, az apa is átesett ezen érési folyamaton.
Az ügy érdekessége, hogy a helyi jegyző és igazgató is a vádat képviselte, vajon hogyan gondolkodnak az akkori percemberkék erről?
sbl
@soljanka: A burkolatuk szinspektruma alapján?
szaboria1
@nezelodo: Az internet világában egyre jobb ötleteket kapnak egymástól a gyerekek másnak a kicseszésére. Ez lehet tanár vagy iskola társ is.
Szvetlana
@soljanka: 22.06 Kérlek olvasd össze a kettőnk kommentjét.
kukac50
Hazudtak a lányok? Akkor Őket kell büntetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.