Hoppál Péter, a Fidesz szóvivője a NOL TV-nek elmondta, hogy nagy erőt ad neki a tudat, hogy Orbán Viktor miniszterelnök mindössze 3-4 órát alszik. Ezzel kapcsolatban kérdeztünk parlamenti képviselőket, hogy ők hány órát alszanak.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Hagy ne mondjam, milyen anyagból van gyúrva...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@hajhagyma: tegnap, 06:12-re: a pöttyösseggűt. De a félázsiait maga az alapanyag mondta volt.
Desischado
Igen, Orbán Kínát akar, ahol ők az urak, a nép, az istenadta nép kussol, és alázatosan robotol nekik, éhbérért! Hát nem! Tegyünk ellene, 2014-ben, hogy megint szétverje az irodáját, vagy Grazba menjen kezeltetni magát! Milyen szép is lenne! (ebben reménykedik)
zabhegyező
@Desischado: Édesapámék egyszerű földmívesek voltak de végtelenül büszke emberek!
Én is azt örököltem, ezért álltam félre amikor a gengszterváltás után sok évvel elindult az ország megosztása:
Ha teszel fel kokárdát akkor fideszes vagy, ha nem akkor meg nem vagy magyar.
A tanári állásomért azért nem küzdöttem, mert elveimből életem árán sem vagyok hajlandó engedni!
Nagyon nem vagyok egyszerű :)
Desischado
@zabhegyező: Tiszteltetem a szüleidet! Nagyszerű emberek lehettek! Könyörgöm, hol lennénk az "egyszerű földművesek" nélkül, hiszen ők teremtik meg a kenyeret! Egyszerű emberek, de igen, büszkeség az van bennük! És joggal! Hiszen verejtékes, nehéz munkával telik az életük! Neked is gratulálok, méltó utóduk vagy! Igen, van akinek ezt nem vette be sem a lelkiismerete, sem az emberi önérzete, hogy mások kifosztása árán szerezzen magának jómódot, és eladja az emberi önbecsülését nyalással! Nagyon örülök, hogy vannak ilyen emberek, és kívánom, maradj is meg ilyennek! Amúgy meg teljesen igazad van, a Fidesz ars poeticáját illetően! Sajnos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.