A Magyar Honvédségben nem számít, ki honnan jött, gazdag vagy szegény, hogy milyen hit vagy meggyőződés irányítja az életét, csak az, hogy vállalja a munkát, és ha kell, a küzdelmet is mindazért, amit a piros-fehér-zöld zászló jelent - hangoztatta a honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, a "Jövőjük a haza védelme - roma katonák a hadseregben" című film bemutatóján.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kala Majka
Nagyon helyes! Túl sok még mindig Magyarországon a magyar, nem elégséges a szamurájkard és a kalapács a levadászásukhoz.

Fegyverezzük már fel a gyilkosainkat modern fegyverekkel.
Kala Majka
Azért én arra is nagyon kíváncsi lennék, hogy mikor ad Izrael fegyvert a palesztinok kezébe!
Silver
"A Magyar Honvédségben nem számít, ki honnan jött, gazdag vagy szegény, hogy milyen hit vagy meggyőződés irányítja az életét, csak az, hogy vállalja a munkát,"

Aha nem számít de főleg romákat várnak akkor mégis csak számít hogy ki megy oda.Mondjuk nem tartok attól hogy tolongani fognak mert az idézet végén ott az a számukra rettenetes szitok szó "munka"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.