Nem sikerül észak-magyarországiakkal enyhíteni a fémipari munkások Győr környéki hiányát - írja a Kisalföld, emlékeztetve arra, egy éve próbálkozott borsodi, nógrádi állástalanok beállításával...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kala Majka
A nógrádi munka sem kell nekik. Kényelmesebb segélyből élni.
Boszi27
@Kala Majka: Igen sok pénz kell ahhoz, hogy valaki Nógrádból Győrbe mobilizálja magát. A távolság miatt az ingázás megoldhatatlan, vonattal 4-6 óra.(ez is vicc a XXI. sz.-ban 250 km, átlag 5 óra) tehát albérletben kellene élni. Nézte mostanában valaki mennyi a bérleti díj Győrben? Majdnem duplájára nőtt kb 2 év alatt. Egy állásinterjúra min. kétszer el kell menni az 20 e Ft, ha sikerrel jár, min egyszer elmegy albit keresni, 10 e Ft , kifizeti az albérletet, + 2 havi kauciót, és kezdheti a munkát.Tehát nem kellene leszólni gondolkodás nélkül a nógrádiakat sem, és ahhoz sem kell túl nagy fantázia, hogy elképzeljük mennyire kényelmesen lehet élni havi 20 e Ft körüli összegből. Állás után menni végkép nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.