A bíróság szerint nem felel meg a valóságnak a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkárának állítása, hogy a mintagazdaság vezetője éveken át nem fizette a bérleti díjat.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Budai Gyulának másodszor van papírja arról, hogy hazudott. Először, amikor letagadta, hogy családtagja kapott földet, aztán a bíróság kimondta, hogy az bizony rokony. Most pedig azt az arcátlan hazugságát leplezték le, amivel le akarta járatni Kishantost.
Gyula, mától a te neved sánta kutya legyen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
De kínos!... Most már Budai Gyuláról is kimondta a bíróság, hogy hazudott... Mint ahogyan Kocsi Mátéról nemrégiben... Mit csinál ez a Fidesz irányította igazságügy?... Nem kéne egyeseket onnan meneszteni?...
szaboria1
@Manhattan: Akik most így szerepelgetnek azok már jövőre nem lesznek képben a fidesznél. Ne feledjük fele ember tudnak indítani a választásokon. Viktor ehhez nagyon ért kiket lök most a mély vízbe. Akiktől megakar szabadulni azt már most fel áldozza.
Manhattan
Budai Gyulának másodszor van papírja arról, hogy hazudott. Először, amikor letagadta, hogy családtagja kapott földet, aztán a bíróság kimondta, hogy az bizony rokony. Most pedig azt az arcátlan hazugságát leplezték le, amivel le akarta járatni Kishantost.
Gyula, mától a te neved sánta kutya legyen.
leszúrt rittberger
Nem az lényeg, hogy ki mond igazat, hanem hogy kit hallanak meg többen.

Budai Gyula telekürtölhette az országot, hogy ezek a kishantosiak szemét csalók (tehát el lehet venni tőlük a földjeiket), meghallották a szavazóik, és elégedetten büffentve dőltek vissza a fotel nyugalmába, hogy "akkó jóvan".

Ezt a bírósági ítéletet most meghallják tized annyian, Budai meg legfeljebb fizet pár százezret, nagy ügy.

Na ki jött ki jobban a végére? A politikus, a párt, az érdek. Így működik a lejáratás.
szablyafűrész
Nocsak, már a törpe uszkár is hazudott ? Ezek a potyások ebből élnek !
human
Ez a Budai senki egy Európában elismert kísérleti gazdaságnak esett neki. Ki ez budai? Mit tett le az asztalra eddig, hogy bármit összehazudozhat? Miért a tisztességes embereket, termelőket, szakembereket támadja ez a fidesz vérebe? Az országot is így teszik tönkre pénzéhségből, mint ahogy ezt a gazdaságot is.
De ami igazán jó lenne tudni, hogy ki a megrendelője a budai csahosnak?
Senara
@human: Ő a megmondó kispolgár (de szeretne nagyobb lenni ) végtermék hatásos felhasználója , megmagyarázó , aki a pattogatott kukoricától , két , na jó három lépésben eljut az elmúlt 8 évig Gyurcsányig , Bajnaiig és a kommunistákig .
kiskutyauto
4 (illetve 15) éve hazudik mindenki a FizeSS maffia söpredékben... fel sem figyel már senki erre... elvegyül a tömegben... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.