Felmentését kérte szerdán az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőség (OKTVF) főigazgatója Fazekas Sándor vidékfejlesztési minisztertől, a miniszter a kérést elfogadta. Ezt a távozó főigazgató, Tolnai Jánosné közölte az MTI-vel szerdán.

"A személyemet ért folyamatos támadások és vádak alól tisztázni fogom magam. Nem hozhatom sem a minisztert, sem a Vidékfejlesztési Minisztériumot és sem az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőséget olyan helyzetbe, hogy a vádaskodásokkal kelljen foglalkoznia, a hatékony szakmai munka helyett" – fogalmaz közleményben Tolnai Jánosné.

A Főfelügyelőség vezetését 2013. december 12-étől a főigazgató-helyettes, Szentmiklóssy Zoltán látja el.

December 6-án Jávor Benedek, a Párbeszéd Magyarországért társelnöke a főiskola jogutódjától kapott tájékoztatásra hivatkozva azt írta blogján, hogy az OKTVF főigazgatója, állításával ellentétben, nem szerzett diplomát a Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán, az intézmény jogutódjaként működő Óbudai Egyetem szerint a főiskolának soha nem létezett ugyanis villamosmérnöki kara, sem ilyen szakon nem volt képzés. A politikus a blogra feltette az egyetemtől kapott hivatalos választ is.

Az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőség aznap alaptalan vádaskodásnak nevezte Jávor Benedek szavait. A főfelügyelőség MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: elképedve áll "az Együtt-PM társelnökének (...) alaptalan és valótlan tartalmú vádaskodása előtt".

"Bizonyos személyek, politikai karrierjük esetleges sikeréért, bárkit, bármikor képesek lejáratni, alaptalanul bűncselekményekkel megvádolni, rágalmazni és bemocskolni" – tették hozzá.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Olyan Schmittes fílingje van a dolognak.
"A személyemet ért folyamatos támadások és vádak alól tisztázni fogom magam" :D
És ezek osztják az észt, hogy milyen szakon hány egyetemista legyen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gazdag dezső
SZERINTEM IGENIS IGAZ,HOGY MINDEN ,LEGALÁBBIS MŰSZAKI SZAKDOLGOZATBAN,DE SOK MÁS TERÜLETEN IS IDÉZHETÜNK,ÉS HIVATKOZHATUNK MÁS ELISMERT SZAKTEKINTÉLYEKTŐL!!! Azt persze meg kell jelölni,hogy kitől,és milyen munkájában leírtakból használjuk fel az adott adatokat,megállapításokat,következtetéseket!! Ez nem azt jelenti hogy így csak össze kell szedni mások munkájából a következtetéseket,tudományos megállapításokat!! Önálló,és saját munkának,mások munkájától teljesen független tudományos munkára van szükség ahhoz hogy azt érdemi munkának tekinteni lehessen!!Csak az a munka,csak az a rész az érdem ami teljesen új önálló saját megállapítás,következtetés!!!Ami jelentős ,és hasznos,felhasználható tudományos,új !!Ami csak összeválogatás mások munkájából,az csak egy egyszerű adminisztrációs dolog,ami nem diploma dolgozatnak minösűl!!Persze ezt mindig egy bíráló bizottság dönti el,ami mint tudjuk lehet részre hajló !!Elfogult,vagy esetleg felsőbb útasításra elfogadó !!!
gazdag dezső
De aki soha sem járt oda arra a megnevezett oktatási intézménybe,vagy nem is volt olyan szak ,vagy ,intézmény,akkor az közönséges csaló!!!Messziről nem tud jönni senki sem ,mert olyan kicsi ez az ország!!!A hazug embert pedig mint tudjuk is,hamarabb utolérik mint a sánta kutyát!!!Olyan egyszerű dolog utána menni egy ilyen esetnek!!! Az iskolai intézmény irattára,egykori évfolyamtársak,és egyéb bizonyítékok manapság pár napos eset lehet beszerezni,és nem több év,vagy ...soha sem !!!
soljanka
És mi lesz a jogtalanul felvett fizuval??? Mert hát akkor csak az érettségizett kategória járna ugye a bértáblából. Pótlékok nélkül. Ugye.
Desischado
A pénzt lenyelte, majd bolond lesz visszadni! Meg tisztázza magát! Hű, de ismerős eme műsorszám... Csaló némber, képzelem, hogy el lehet keseredve, hogy kiderült! Rettentően sajnálom! Majd ha fagy, esetleg akkor!
human
Ha nem vonják a nőt felelősségre okirat hamisításért, akkor akár én is hamisíthatok egy diplomát és kaszálhatom a lóvét. Ha meg kiderül a turpiszság, kikérem magamnak és lelépek. Orbanisztánban ez így mehet?
sbl
@gazdag dezső: Egyetértek!
Azzal a megkötéssel, hogy amint írod - nem az az érték, hogy miket válogattak össze, hanem ami újjá teszi - azért az sem mindegy hogy a válogatás mennyire céltudatos.
Mert ugyanazokból az alkotóelemekből összehozható egy világszínvonalú termék éppen úgy mint egy kommersz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.