Az Együtt-PM vezetője, a korábbi miniszterelnök Szentendrén járt, a tiltakozók közül egy idős néni pedig megállította egy szóra.

A Hír24 szerint Bajnaira nem csak a hívei voltak kíváncsiak, hanem egy maréknyi, de annál elszántabb fideszes „értékelvű polgár” is várta őt, akik véleményüknek is hangot adtak.

"Szóval a fehér botosat ne tessék elfelejteni! És ne vállalja el! Higgye el, ne vállalja el! Akkor lesz óriási nagy, és akkor itt egy kávét fizetek magának a Szamos Cukrászdában, ha nem vállalja el, ne vállalja el. Mert a tévéből átsüt, hogy annyira gyenge már, le van fogyva már harmincnyolc kilóra." – mondta egy idősebb hölgy.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Mégsem mer kiállni ellene politikai vitára a nagy kövér és erős qrbán...pedig olyan gyenge a bajnai. Mindig meg tudok lepődni...mondjuk a néni legalább nem gágogott...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Teljesen meg vagyok lepődve, hogy tudnak viszonylag kulturáltan is tiltakozni. A hangsúly azért itt a viszonylag szón van...
nahát
@orogordog: Kinek? Nem bír el az ország még +11ezer milliárd államadósságot!
orogordog
@nahát: Már nincs mit eladni, nincs mit lenyúlni. Ha nem fizet a munkáért csak a semmit tevésért akkor mitől áll fel a gazdaság a padlóról, ja és nem termelünk semmit. Saját zsebre, stadionra van még mindig de érdekes.
nahát
@orogordog: ha nincs mit eladni, lenyulni, akkor miért kapar annyira a baloldal a hatalomért? Nem az embereket akarják"megmenteni!!!
Boszi27
@irén48: Ezzel a kijelentésével vitatkoznék, mert minden fiatal annyira bunkó amennyire minden idős ember szenilis, maradi begyepesedett agyú. Nem helyeslem az általánosítást akármire vagy kire vonatkozik is.Helyesírása mellbevágó: anyuk= több anyu, de nem ezt akarta írni, hanem anyjuk, ahol a "j" birtokos rag, de lehet hogy jel.
Boszi27
@irén48: A 48 évével legfeljebb középkorú ha a nickjében lévő szám az életkorára utal. Veleszületett egyéniség nincs, csak veleszületett adottság, tehetség.A műveltség nem ilyen, az szerzett tulajdonság,család, iskola, pozitív környezeti hatások, olvasottság tájékozottság, viselkedésminták. Bocs, ha kioktatónak tűnök.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.