Megvan, mi állhat a 2011-es hazai állampolgársági statisztika mögött. Amint arról beszámoltunk, az Eurostat adatai szerint 2011-ben több mint kétezer tanzániai kapott állampolgárságot Magyarországon, amivel...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Nem zorog a haraszt, ha a szel nem fujja,...:o((( Hat muszaj is "mosdatni a szerecsent", vagyis megprobalni tisztazni az adatokat, de az EGY es a KETEZER kozott azert eleg nagy a kulonbseg... Nem hiszem, hogy egy Eurostat ekkorat hibazott volna... Megvan sertodve vitya, hogy nem o a legsunyibb statisztika-gyarto?
Kala Majka
Működik a globális turmixgép! Ha egymásra szabadítják az egymással ellentétes kultúrákat, abból egyáltalán nem globális világ fog kialakulni, hanem globális népírtás. Egymást fogják megsemmisíteni az eltérő kulturnépek, hogy a sajátjukat megóvhassák, de ebben a küzdelemben az összes fel fog morzsolódni.

És utána egyik sem lesz képes talpraállni.

Ki van ez módolva alaposan!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.