Megkongatták a vészharangot a balti államok.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Oroszország területszerzési étvágya kielégíthetetlen!A béke galambunk, Orbán Viktor nem szólna neki, hogy "No de Vlagyimírom!A békéért harcoltok, közben meg területeket szereztek?Hátrább az agarakkal, mert mi magyarok békét akarunk!"
RonaGyuri
@RonaGyuri: Szuverénitás matyar módra

politico.eu: „The Kremlin’s growing influence in Orbán’s Hungary
The deepening ties between Russia and Hungary can’t be allowed to go unchecked any longer.”

Zgut-Przybylska Edit lengyel tudós a „Russia and the Far-Right: Insights from Ten European Countries.” könyv szerzője arról ír, hogy az Oroszország és Magyarország közötti egyre mélyülő kapcsolatokat nem lehet tovább kontroll nélkül hagyni.
Az értekezés első részében a Gazprom Fradis nyomulását tárgyalja, amit elsőre túlzásnak tartottam. De jobban belegondolva valóban ikonikus a dolog. Nem csak az hogy és ahogy tövig benyalnak Putyinéknak, de az a megalázó mód, hogy és ahogy ezt Putyin „eltűri”. Igen az a tény, hogy és ahogy meg sem várba az „üzlet” létrejöttét már le is nyúlta a magyar csapat sikeredzőjét!!! =))
Géza
Helyes. Puffer zónát alakít ki Putyin a tengeren az agresszív NATO ellen. Teljesen elfogadható!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.