A Fidesz és a KDNP közös, eredményes munkáját méltatta Orbán Viktor kormányfő, a Fidesz elnöke szombaton a kereszténydemokraták országos választmányának budapesti ülésén, ahol hitet tett a két párt szövetségének fenntartása mellett.

Orbán Viktor szerint az érdem és a teljesítmény szerint való előmenetel olyan keresztény érték, amelyhez ragaszkodni kell, mert teljesítmény nélkül csak a szocializmus volt működtethető.

Orbán megnyugtatta a KDNP-t: ezután sem kell megméretniük magukat

A Fidesz és a KDNP közös, eredményes szövetségi munkáját értékelve Semjén Zsolt pártelnök az ülésén hangsúlyozta, hogy a KDNP olyan keresztény-szociális párt Magyarországon, amely a tőkével szemben a munka értékét ismeri el. Semjén Zsolt beszédében hangsúlyozta, hogy a keresztény, nemzeti, polgári értékek elmélyítéséhez szükség van a következő négy év kormányzati munkájára is.

A KDNP országos választmánya teljes felhatalmazást adott Semjén Zsolt pártelnöknek a Fidesszel való választási szövetségi megállapodás megkötésére.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
KDNP ??? Jaaaaa, az az alkoholista csuhásgyülekezet ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
töky
És a teljesítmény nélküli szocializmusban lettél kitanítva te felcsúti tahó !
világlátó
Könnyen vannak, mert minden településen van " irodájuk " amit a lakosság és az állam, azaz megint csak a lakosság tart fenn, épít, szépít, felszerel, berendez és ellát olyan képzett, " irodavezetővel " aki minden nap szól a lakosság hívő tagjaihoz, rajtuk keresztül a családokhoz. A nagyi és az unoka megbeszélhetik a mindennapi élet dolgait, hiszen unokát az iskolában készítik elő az életre. Ez egyszerüen fantasztikus. Ez a szervezettség ez a személyi és tárgyi felkészültség az ország legnagyobb, leghatékonyabb ereje. Ezt az erőt nem lehet " bedarálni " mint a kisgazdákat. Ezt az erőt aki bírja, olyan helyzeti előnyben van, ami felülmúlhatatlan. De csak addig, amíg együtt halad a progresszióval, és karácsonyi adományozó kampány helyett a szellemiségét , naprakész tudását a világi hatalom számára okos, nemzetépítő jó tanácsokká fordítja.
A tudás óriási hatalom, ezért ha a mai legjobb feltételek között , óriási anyagi és erkölcsi támogatással megszerzett tudást nem úgy adják át a mai vezető pártformációnak hogy az a minimálisra csökkentse a gyűlölködést, a társadalom kettéosztását, az ország lecsúszását, akkor hiába minden, mert a legmagasztosabb célok sem teljesülnek. Az " irodák " pedig csak architekturális látványosságok maradnak, a jó pásztor pedig tovább végezheti a barokk puttók alatt a megszokott liturgiáját az idők végezetéig. Ezért a parlamentbe küldött képviselőik és az azok mögött felépített tudományos testületek munkáját át kellene értékelni. Felelős, okos, elfogadott vezetőket a parlamentbe. Előbb utóbb úgy is ez lesz a meghatározó. A mai állapotok tarthatatlanok, ez a parlament már elvesztette a szavatosságát, csak még nem hajlandó tudomásul venni.
evacica
Naná, hogy nem, mert kiderülne, hogy megmérettetett és könnyűnek találtatott!
human
A vallást nemhiába erőlteti az emberekre a kormány. A rabszolgatartók, földesurak is rájöttek, ha vallást adnak a rabszolgáknak és hagyják gyakorolni azt, könnyebben kezelhetők. Hitet kapnak, azaz reményt. És ha éhínség tör ki, nem az elnyomó lesz a hibás, hanem rá lehet fogni Istenre. Isten tettét pedig senki nem kérdőjelezheti meg, mert tettének elvileg mindig oka van. Ezért fontos a vallás mindig az olyan kormányokra, akik rabszolgaként, jobbágyként akarják használni a lakosságot (a felemelkedés reményétől megfosztva) és ők maguk élnek tovább a jólétben.
csabee.m
Az érdem és a teljesítmény még fogalmi szinten sem érték Isten előtt! Zorbáncunk nem ismeri a Bibliát, valami romlott kaotikus hozzászólás-írója volt már megint (mert ott érték az érdem és a teljesítmény,nem hiába a búcsújárások, meg egyéb érdemszerzőnek kikiáltott dolgok) a gyökér meg csak felolvasta. Az értelmező felfogás hiánya alapján neki is kellene az a készségfejlesztés, amiben most a munkanélkülieket részesíti!
csabee.m
@Kala Majka: Volt tanárom, dr. Szigeti Jenő mondta egykori grundfocista ismerősének, Giczy Györgynek: "A ti pártotokkal minden rendben, de három dolog nem-
1. nem keresztény;
2. nem demokrata;
3. nem néppárt.
A többi stimmel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.