A Fidesz és a KDNP közös, eredményes munkáját méltatta Orbán Viktor kormányfő, a Fidesz elnöke szombaton a kereszténydemokraták országos választmányának budapesti ülésén, ahol hitet tett a két párt szövetségének fenntartása mellett.

Orbán Viktor szerint az érdem és a teljesítmény szerint való előmenetel olyan keresztény érték, amelyhez ragaszkodni kell, mert teljesítmény nélkül csak a szocializmus volt működtethető.

Orbán megnyugtatta a KDNP-t: ezután sem kell megméretniük magukat

A Fidesz és a KDNP közös, eredményes szövetségi munkáját értékelve Semjén Zsolt pártelnök az ülésén hangsúlyozta, hogy a KDNP olyan keresztény-szociális párt Magyarországon, amely a tőkével szemben a munka értékét ismeri el. Semjén Zsolt beszédében hangsúlyozta, hogy a keresztény, nemzeti, polgári értékek elmélyítéséhez szükség van a következő négy év kormányzati munkájára is.

A KDNP országos választmánya teljes felhatalmazást adott Semjén Zsolt pártelnöknek a Fidesszel való választási szövetségi megállapodás megkötésére.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
KDNP ??? Jaaaaa, az az alkoholista csuhásgyülekezet ???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Felipe
Az igazi KDNP melynek ha jól tudom Giczy György volt az utolsó elnöke már nem is létezik. Ezek csupán névbitorló fideSS nyaloncok akiknek önálló gondolatuk sincs. Csak droidok.
GeoCravker
Miután megszüntette, nagyon elégedett vele...
leszúrt rittberger
A KDNP nélkül egy igazi komcsi párt lenne a Fidesz, mondjuk így is az, csak így legalább a látszatát fenn lehet tartani, hogy nem az.

A hályogos tekintetű hitbuzgó nyugdíjasoknak pedig ennyi elég is: a látszat. Nem érdekli őket államadósság meg fenntarthatóság, hitelminősítők meg adósbesorolás. Elég ha Semjén néha kiáll, és mond valami ordas nagy marhaságot a kereszténység meg Orbán Viktor diktatúrájának kapcsolatáról, és máris meg van véve a szavazatuk.

Még csak lejárt szavatosságú babkonzervet sem kellett osztani, pláne nem adósbesorolást magyarázni.
hallgatag
KDNP ??? Jaaaaa, az az alkoholista csuhásgyülekezet ???
mariaberta
Szerencse, hogy megnyugtatta őket, mert ha külön indulnának talán egyik sem nyerne.
Miután Semjén a Fidesz segítségével tönkre tette az igazi, Giczy György által vezetett pártot,ők csak egy szivarzsebben elférő csoportocska.
A keselyű felfalta az igazi KDMP-t,úgy. ahogy azt annak idején Giczy megjósolta.
GeoCravker
Amúgy már pár napja világos volt.
Amikor a Fidesz-székházban döntöttek a jelöltekről
propeller.hu/itthon/2837866-kdnp-kivegzes-bejelentese
Pálinkafőző Rézüst
Orbán Viktor szerint az érdem és a teljesítmény nélkül való előmenetel olyan keresztény érték, amelyhez ragaszkodni kell, mert teljesítmény nélkül csak a szocializmus volt működtethető, mely akkoriban jobban működött, mint most ez az elcseszett neobolsi rendszer, melyet kialakítottunk.
kiskutyauto
nosháthölgyeimésuraimkedvesbarátaim orbanisztán abszurdisztánban ahol a fehér a fekete... mindez természetesen helyes és igaz...
Kala Majka
A KDNP már Vim van Velsen és Semjén Zsolt közös taktikázása óta valójában maga a Fidesz.
Dr. Felipe
Zorbánc elvtárs megnyugtatta az álkeresztény csuhásokat hogy továbbra is kandikálhatnak ki a farzsebéből.
kkalman
Ezzel a bejelentéssel egy már nem létező párt megszűntnek nyilváníttatott.
egyember
László Bartha · Kiemelt hozzászóló · Nyíregyháza írja
"Ha valaki lát egy Kdnp tagot értesítsen mert én még nem láttam csodát."
Én láttam.
Borzalmas volt.
silber13
Helyesen bőgött a csúti zseboroszlán! Azért " Vigyázó szemetek Torgyánra vessétek! "
Dejszen tuggyátok hogy járt a magyar Micsurin!
szaboria1
A kis hamis! a 38 Kdnp képviselőből összesen 4 jelölt lett. Aradszky, Harrach, Seszták M, Simicskó.
szaboria1
Persze, hogy ne mérettessék meg magukat már rég be lettek darálva mint anno a kisgazdák meg az MDF. Ahol a 4 jelölte indítja nem biztos a győzelem.
secu52
A pofátlanság csimborasszója,hogy egy méretlen(gyáva) fantompárt osztja az észt a parlamentben,és olyan pozíciókban ülnek a talpnyalók,ami kulcsfontosságú,és ezáltal a legnagyobb kárt okozzák a birka népnek!Lásd oktatás,mintha szándékos butítás folyna,nem kellenek kiművelt emberfők,mert ha elkezd gondolkozni a tömeg,akkor eltakarítják őket,ahová valók!
lajospapa
Nem kell megméretni magukat. Ellenben a szekeret tolni kell. Meg el jutott a Fidi arra a szintre, hogy már számít a nyelv érdessége is.
mariaberta
Mert kiesnének, és akkor mi lenne a Fidesszel?
tenger49
...egyetértve az előttem szólókkal,még valami a vasárnapi misén a papok nem buzdítanának fityisz talpnyalásra és rájuk szavazásra!!!
Orsós Rodrigó
2006 óta, immár a Fidesznek köszönhetően ismét bent lehet a KDNP a parlamentben. Csak egyetlen olyan esetet mondjon valaki, amikor ezt követően a KDNP másként szavazott volna, mint a Fidesz. Csak egyet!
Mivel ilyen nem volt, mégis mitől "önálló" ez a pártnak nevezett fidesz-tagozat???
Meine Ehre heisst Treue
Tömjén és hosszú nyelvű, megélhetési bandája egyedül a Parlament büféjébe sem jutna be.
Mangu
Ja, nehogy könnyűnek találtassanak.
A Tündik bündije
Egyébként is mérhetetlenek, ha nem cuppannak rá Édesviktor himbilimbijére, már régen kiperegtek volna a Parlamentből. Mivel pedig jövőre kisebb lesz a Parlament, a csúti mágus szépen leszalámizza őket is, és meghagy mutatóba egy-két gombnyomogató álkeresztényt, csak a látszat kedvéért.
joopapa
@A Tündik bündije: Te ezek úgy látszik szó szerint értették azt hogy "csuhások térdre imához", csak ezek a nem keresztény nem demokrata nem néppárt tagok úgy értették hogy térdre pipához! Szervilis egy banda!!!
Kala Majka
Nem a KDNP-vel van ám baj, hanem a helyére ültetett, egykori békepapokkal, akik éppen most számolják fel a kereszténységet Magyarországon.
dr. prédikátor
meg tudja valaki mondani hogy a kdnp egy újfajta betegség??vagy a legujjabb wc papír??
mariaberta
@Orsós Rodrigó: Csak egy kérdés? Miért vagy te Orsós? /Rómeó.mért vagy Te Rómeó,,,,,stb a folytatást gondolom tudod./
szablyafűrész
...és ezeket a meg nem m.érettethető parazita disznókat is elkell tartanunk...
Desischado
Mindenki dolgozzon éhbérért közmunkán, nehogy tanuljon a nép, mert isten ments, még el kezdene gondolkozni, Csepeli szegénytemető, raboljuk, amit csak lehet, aki nincs velünk, az nem létezik, ez az ő "keresztény politikájuk"!
Ezek csak azért fognak össze, hogy továbbra is a hatalomban maradjanak, mert akkor folytatódhat a Nemzethy Rablás! Aljas, mocskos parazita rablóbanda!!!
hajhagyma
@mariaberta: Sajnos felfalnak ezek már mindent nem csak a kdmp-t ...bankokat dohány üzleteket és még sorolhatnám hogy miket !!!
hajhagyma
Kár volt nekik adni 2/3-t mert most azt hiszik hogy ők az isten és el is hiszik magukról
silber13
" Ne arra figyeljenek, amit mondok, hanem arra, amit teszek! " Nem ismerős ez a mondás a Pálffyk, Semjének, Harrachok számára?
töky
És a teljesítmény nélküli szocializmusban lettél kitanítva te felcsúti tahó !
világlátó
Könnyen vannak, mert minden településen van " irodájuk " amit a lakosság és az állam, azaz megint csak a lakosság tart fenn, épít, szépít, felszerel, berendez és ellát olyan képzett, " irodavezetővel " aki minden nap szól a lakosság hívő tagjaihoz, rajtuk keresztül a családokhoz. A nagyi és az unoka megbeszélhetik a mindennapi élet dolgait, hiszen unokát az iskolában készítik elő az életre. Ez egyszerüen fantasztikus. Ez a szervezettség ez a személyi és tárgyi felkészültség az ország legnagyobb, leghatékonyabb ereje. Ezt az erőt nem lehet " bedarálni " mint a kisgazdákat. Ezt az erőt aki bírja, olyan helyzeti előnyben van, ami felülmúlhatatlan. De csak addig, amíg együtt halad a progresszióval, és karácsonyi adományozó kampány helyett a szellemiségét , naprakész tudását a világi hatalom számára okos, nemzetépítő jó tanácsokká fordítja.
A tudás óriási hatalom, ezért ha a mai legjobb feltételek között , óriási anyagi és erkölcsi támogatással megszerzett tudást nem úgy adják át a mai vezető pártformációnak hogy az a minimálisra csökkentse a gyűlölködést, a társadalom kettéosztását, az ország lecsúszását, akkor hiába minden, mert a legmagasztosabb célok sem teljesülnek. Az " irodák " pedig csak architekturális látványosságok maradnak, a jó pásztor pedig tovább végezheti a barokk puttók alatt a megszokott liturgiáját az idők végezetéig. Ezért a parlamentbe küldött képviselőik és az azok mögött felépített tudományos testületek munkáját át kellene értékelni. Felelős, okos, elfogadott vezetőket a parlamentbe. Előbb utóbb úgy is ez lesz a meghatározó. A mai állapotok tarthatatlanok, ez a parlament már elvesztette a szavatosságát, csak még nem hajlandó tudomásul venni.
evacica
Naná, hogy nem, mert kiderülne, hogy megmérettetett és könnyűnek találtatott!
human
A vallást nemhiába erőlteti az emberekre a kormány. A rabszolgatartók, földesurak is rájöttek, ha vallást adnak a rabszolgáknak és hagyják gyakorolni azt, könnyebben kezelhetők. Hitet kapnak, azaz reményt. És ha éhínség tör ki, nem az elnyomó lesz a hibás, hanem rá lehet fogni Istenre. Isten tettét pedig senki nem kérdőjelezheti meg, mert tettének elvileg mindig oka van. Ezért fontos a vallás mindig az olyan kormányokra, akik rabszolgaként, jobbágyként akarják használni a lakosságot (a felemelkedés reményétől megfosztva) és ők maguk élnek tovább a jólétben.
csabee.m
Az érdem és a teljesítmény még fogalmi szinten sem érték Isten előtt! Zorbáncunk nem ismeri a Bibliát, valami romlott kaotikus hozzászólás-írója volt már megint (mert ott érték az érdem és a teljesítmény,nem hiába a búcsújárások, meg egyéb érdemszerzőnek kikiáltott dolgok) a gyökér meg csak felolvasta. Az értelmező felfogás hiánya alapján neki is kellene az a készségfejlesztés, amiben most a munkanélkülieket részesíti!
csabee.m
@Kala Majka: Volt tanárom, dr. Szigeti Jenő mondta egykori grundfocista ismerősének, Giczy Györgynek: "A ti pártotokkal minden rendben, de három dolog nem-
1. nem keresztény;
2. nem demokrata;
3. nem néppárt.
A többi stimmel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.