A Demokratikus Koalíció (DK) etikai bizottsága kedden ül össze és hoz "borítékolható" döntést amiatt, hogy a DK helyi tagjai az ásotthalmi időközi polgármester-választáson Toroczkai Lászlót támogatták - mondta újságírói kérdésre hétfőn Vadai Ágnes. Az alelnök hozzátette: akik szembemennek a párt alapvető értékeivel és elveivel, azok nem lehetnek a DK tagjai.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
A szégyen az, hogy az ellenzék nem állított jelöltet. Mit csinált a "legnagyobb ellenzéki párt"?
Önfényezés helyett legalább egy független jelöltet kellett volna támogatni!
Kala Majka
@Dr. Felipe: Toroczkai a Fidesz embere lenne? Azért üldözi őt a Fidesz? Érdekes felállás.
Dr. Felipe
@Kala Majka: @Kala Majka:" A DK-nak egyetlen, és talán utolsó ÉRTÉKE az volt, hogy nem a ti pierredahlereteket támogatta egy magyar ember helyett."

Én erre a mondatodra válaszoltam hogy a fideSS embere. Itt hol szerepel Toroczkai?
F_Viktor
@Dr. Felipe: Most jobban járt volna Vadai ha előbb tájékozódtak volna, majd állítottak volna Ásotthalmon egy jelöltet a fityeszes polgármester és Toroczkai ellen.
De ha már így elqrták, akkor most már csendben kellene maradniuk, mert te nagyon jól látod, a cél a fityeszes polgármester megbuktatása volt.

5 perce kaptam egy emailt, amiben nem hivatalosan azt a hírt közölték, hogy a mai nap folyamán az ásotthalmi polgármesteri hivatalban felmondott a volt polgármester titkárnője (aki a falu népe szerint irányította a polgármestert az utóbbi években), a megbízott jegyző és a gazdasági vezető.
Dr. Felipe
@F_Viktor: Hát pontosan ez volt a cél hogy a fideSS takarodjon a pereputtyal együtt.
Toroczkai meg most bebizonyíthatja hogy nem csak duma van mert most a tettek mezejére kell lépnie különben le lesz váltva ő is.
JAJMÁR
@Orsós Rodrigó: 19:04 Nem náci ! szegény Magyarország, hová süllyedt a politika? :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.