Annak hatására, hogy a nemzetközi piacok gyengén teljesítettek korábban a vezető nyugat-európai indexek a múlt pénteki záróértékeik közelében ingadoztak a hétfői nyitást követőn. A folytatásban...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Jaaaaaaaaaaaa,bebaxták az egyetlen járható külterületi,ráadásul szétprivatizált földutunkba a 2,5bár nyomóvezetéküket még 99-ben.13 ÉVE SEMMI KARBANTARTÁS-egy hegyről lefele vízmosás az árok,amire folyamatosan naponta gépjárművek egész sora csúszik rá,de panaszkodjunk az út tulajdonosának,mert szegény monopolcégnek és a sümegi karbantartóbrigádnak nem kötelessége az úthasználat fenntartása.Csak a vezeték meg a kurva nagy jatt felvétele a törvényes!!!
Eldöntöttük,az ívóvízszállítónk,ha legközelebb becsúszik az árok alján itt ott már kilátszó vezetékre,akkor hívjuk a katasztrófavédelmet és nem titkoljuk a kínlódásainkat!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.