Január elsejétől a mostani 98 százalékról 75 százalékra csökkenhet a végkielégítések különadójának mértéke a közszférában. A hvg.hu megkérdezte volna a képviselőket arról, miért kell csökkenteni a "pofátlan végkielégítések" adóját, de vagy a liftre vártak, vagy hirtelen telefonálniuk kellett.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
A rohadt anyátokat büdös disznók,ezelőtt pár évvel még Brutális Péter éjjel-nappal szajkózta a pofátlan végkielégítéseket,melyet 98 %-al súlytottatok,most elég a 75 % is?
Hogy nem sűl le a bőr a mocskos képetekről!
Magyarország legnagyobb manipulátorai vagytok Vitéz Lóbányai óta!
A zemberi butaságra és a Goebbelsi propagandára épül az egész politikátok,szégyeljétek magatokat a "nemzet" nevében büdös csótányok!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mariaberta
Persze hogy elfutottak, mert a döntés elsősorban őket érinti, méghozzá pozitívan.
F_Viktor
A kisebb létszámú Parlament miatt sok képviselőt érzékenyen fog érinteni a pofátlanul magas végkielégítésre hozott lázári lex-törvény, ezért lépniük kell, hogy jövőre már ne legyen pofátlan a meg nem érdemelt pénzek bezsebelése.
hetöndöe
A rohadt anyátokat büdös disznók,ezelőtt pár évvel még Brutális Péter éjjel-nappal szajkózta a pofátlan végkielégítéseket,melyet 98 %-al súlytottatok,most elég a 75 % is?
Hogy nem sűl le a bőr a mocskos képetekről!
Magyarország legnagyobb manipulátorai vagytok Vitéz Lóbányai óta!
A zemberi butaságra és a Goebbelsi propagandára épül az egész politikátok,szégyeljétek magatokat a "nemzet" nevében büdös csótányok!
human
Tanulságos a videó. A képviselők 2/3-a süketnéma.
human
@hetöndöe: Szívemből szóltál. Ez az alja? Nem! Lesznek ezek még aljasabbak is.
A Tündik bündije
@human: Persze hogy azok. Három és fél évvel ezelőtt úgy zajlott a belépés, mint egy roppant minimalista csicskatoborzás. Felkínáltak nekik egy igen egyszerű helyzetet:
- Nyomod a gombot négy évig jó pénzért, mikor Viktornak olyanja van, és cserébe a szádat evésre használod, különben leszalámizott közmunkás leszel. Benne vagy?
Pálinkafőző Rézüst
Ritkán látni futkorászó hernyókat. Hungarikum!
@A Tündik bündije: így igaz, ezért rendelte a csúti őket egyenként magához beszélőre!
krumpliorr
PONDRÓK? FÉRGEK? UNDORÍTÓAK!

És igen értelmesek ugye" Boborján fiam"?
Vérlázító!!!
clearwater
Tényleg ezek az emberek képviselik a magyar embereket a magyar parlamentben?

Tényleg.

Hogy is mondta Rowan Atkinson az Eltakarítónő-ben?

Ez van, skacok ...

(meg a rezsiböffentés)
pbalage
@krumpliorr: hallod, pont ezt gondoltam, hogy a besenyőpistabácsi mondta a legtöbbnek.

A legviccesebb meg a kósa. "HALLÓ!" (nem hívta senki)
pbalage
ja a kérdés se volt rossz a kósának, elbaszták a fiúk, de szerintem arra se válaszolt volna.
clearwater
Ezekről a képviselőkről az a vicc jutott eszembe, amikor a haldokló lordot körülállják a hozzá közel álló rokonok és ismerősök, vagyis a feleség, az orvos és az ügyvéd.

A beteg felül az ágyán, és felkiált:

- Kurvák, sarlatánok, szélhámosok! - aztán lehanyatlik a párnájára.

Mire az orvos vidáman:

- Jobban van a Lord, mindannyiunkat megismert!
clearwater
Esetleg azt még meg lehetett volna kérdezni, hogy

- Képviselő Úr! Van az a pénz, amiért érdemes ilyen kukának lenni?
hallgatag
Jesszum !!! Ilyen ostobák a képviselök ??? CSak a bla-bla-bla
Hát pár gumigerinc meg lett szólaltatva !!! Miylen nikotinos lehetett
a bugyikájuk.-...
Desischado
@hallgatag: Nem buták ezek! csak van annyi pénz, amennyiért megéri embertelennek, süketnek lenni!
Desischado
@clearwater: Tévedsz! Ezek nem az emberi fajhoz tartoznak, arra még nem sikerült rájönnöm, hogy hívják azt a fajt, amihez tartoznak, nem vagyok tudós! Bár felismerni, nagyon könnyű őket, és adott, hogy milyen preferenciákkal kell ennek a fajnak rendelkeznie!
Amúgy meg kikérem a magam, és mások nevében, ezek nem emberek! Ne hasonlítsa senki őket hozzám! Nem vagyunk egy szinten!!!
kkalman
Nagyon finoman fogalmazva, szutyok egy társaság. Önálló véleményük nincs, a csúti atamán nem engedi, önbecsülésük még az önálló véleményüknél is kevesebb.
És ezek mondják meg a frankót, hogy szerintük nekünk mi a jó.
Booáááááznom kell tőlük.
human
Úgy néz ki a fidesz barát kommentelők is némasági fogadalmat tettek.
percsi
Ezek az emberek ítélkeznek felettünk!! Ezek az emberek nem ereszkednek le közénk, ezeket az embereket választottuk, és vajon jövőre ezeket az embereket fogjuk választani?
Tudtuk mi már akkor is, amikor megszavazták a 98% adót, hogy 2014-ben csökkenni fog!!
jancsipapa
@percsi: Emberek ? Ezek csak emberszabásúak. Ezekhez képest egy közepesen rosszindulatú csicskatartó,uzsorás igazi úriember
Josla
nem futottak el, csak le..arják az Indexet.
krumpliorr
Josla!
ők nem az Indexet sz...k le, hanem minket.És az nyagyon büdös is.
percsi
@Josla: Szerintem nem le ..arják az indexet, hanem a főnök engedélye nélkül rá sem nézhetnek! Egy makogás és ugrik a jutalom, ami nem 47e ft, két makogás és repül!
Mi lesz itt a választáskor?
Josla
@krumpliorr: Hát engem nem!Te meg én nem vagyunk "MI"!!! :-)))

@percsi: Szerinted.
hetöndöe
@Josla: Ha egy szarházi képviselő,aki az én pénzemből képvisel (állítólag) engem,nem képes egyenesen válaszolni egy egyenes kérdésre,az menjen el lapátolni.
A lényeget tekintve,teljesen mindegy ,hogy ki teszi fel a kérdést neki.Amennyiben azért nem válaszol,mert neki nem tetsző zember teszi fel a kérdését,ott kurva nagy baj van a demokráciával.
Josla
Lófüttyöt! Az Indexet lesz..ró képviselő csak tisztességes lehet! Egy ilyen portálé riporterén át kell nézni, mint a levegőn!
A demokráciával alapvetően kurva nagy baj van. Például, hogy lehetnek olyan gennyláda portálok, mint az Index! Adok 72 órát a letiltására!
Boszi27
Én taplóságnak tartom, hogy számukra kínos kérdések elől kitérnek. A választóiknak joguk van tudni, hogy az általuk választott képviselők bizonyos témákról mit gondolnak. Nem kellene kiakadnom ezen, mert nem ez az első eset, hogy nem válaszol, mellébeszél, de a legbunkóbb levegőnek nézi a riportert. Ugyanezt gondolom a titkosításokról is. Nekem, mint magyar állampolgárnak jogom van tudni mi történik a hazában ahol élek, és mit csinál a képviselő, a Parlamentben mi történik. Merthogy a nevében is benne van, közérdek
hetöndöe
@Josla: Mindenesetre érdekes felfogásod van a demokráciáról,bár ezen nem csodálkozom egy cseppet sem.
Sőt azon sem,hogy egy kultúrált európai országban a hozzád hasonlókat maximum kiröhögik de nem veszik emberszámba,az tuti.
sasi1115
Kötelességük lenne válaszolni a lusta majmoknak (közszereplők,úgyhogy ezt el kell viselniük, mellesleg azt amit csinálnak (gombnyomogatás) egy idomított majom is el tudná végezni).
Ez is a munkájuk része (ami amúgy se nagyon terheli le őket). De ezek szerint nem kell, mert a Jósla-Pistákat nem szarják le csak az indexet, és akkor már minden rendben van.
Kár hogy a riportot a hvg.hu készítette, az a hvg, aki hazudott korábban az "Álamfőről"
Érdekes hogy az sem volt kamu, de leginkább igaz volt és lemondott a csaló.
De az a lényeg hogy csak az index-et szarják le ebben az országban, egyes okos magyar ember szerint. Az a lényeg, hogy legalább Jósla-Pista elhiszi, meg azt is amit ír.
Na ezért lehet ebben az országban mindent megtenni.
Hajrá Magyarország! Magyarország ebben is jobban teljesít. Mármint a pofátlanságban. Mert most a pofátlan csak kevésbé pofátlan, ezért lehet a különadóját csökkenteni.
A mocskos szoci pofátlanság 98%-ot érdemel, a fitymasz pofátlanság meg csak 75%-ot.
Már ezért megéri rájuk szavazni, mert csak 75%-ban pofátlanok. Hajrá!
almosd
Dehogy a válasz elől futottak ,azért futottak mert megvan ígérve a sportpálya a parlamentben csak még nem készült el,a szerencsétlenek hol futnának ? csak a folyosón meg a teremben . :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.