Az elmúlt három napban majdnem ötezer ember lakhatott jól legalább egyszer. És akinek jutott, kis csomagot is hazavihetett.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A szeretet ünnepén elkeserítő látvány az ételosztás a rászorultaknak... A legszegényebbek is megosztják talán az utolsó falatjukat egy kedves mosolyért, köszönésért. Most feltűnően sok gyermek állt sorba egy tányér levesért és ez megrázó az egész társadalomra,.. Bennem mély fájdalmat hagyott... Nézem a híreket, vannak még rendes emberek, szervezetek, a Ref. Szeretetszolgálat és annak fővédnöke Balog Zoltán, ref. lelkész, országgyűlési képviselő, miniszter, vendégül lát 40 szegény gyermeket( és most lehidalok) a Hiltonban... Nem hiszem el, ez csak egy vicc lehet, habár annak is elég morbid. Utána nézek a hírekben és igaz! Ez egy gyomros volt... Nézem videón is öt percben és szégyenkezem a lelki toprongy politikusainkon. Ezek észre sem veszik, hogy leköptek? Vagy tudják, és tudatosan megaláznak? Ezért küldtük ezeket a parlamentbe, ilyenek vagyunk mi magunk is? Rosszul érzem magam... Ismét bebizonyosodott, hogy a komplett parlamentet, az összes pártmocskot kell elzavarni ahhoz, hogy a jövőben ne keljen az utcán szembesülni, egy tányér meleg ételért sorba álló éhező gyermekkel...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Pálinkafőző Rézüst: Ez a henker nevű izé nem egy Verne vénájával megáldott mesélő!
szaboria1
@henker: Nem megbántani akarlak de ilyen madámok nem hiszem, hogy több órát állnának sorba. Nézz meg egy két videó felvételt. A Rókus kápolnánál volt a sor vége.
amaramaistanna
@henker: Én ezt nem hiszem,ráadásul,ha már életmesét akarsz írni,akkor az ne legyen életidegen.Akikről te írsz,azok sose állnának sorba egy falatért se.Inkább éheznének,mert képtelenek lennének mások előtt megmutatni,hogy milyen helyzetben vannak.Tehát semmi esetre se lehet velük találkozni.Szégyelld magad,ha képes vagy rá!
silber13
@amaramaistanna: Nem szégyelli magát, mert azt az érzést ő nem ismeri, olyan snassz neki!
Pálinkafőző Rézüst
@silber13: még ezt sem éri el színvonalban, pedig ez nagyon az alatt van...:)
kuruc.info/r/6/26604/
gabrella
Bejelentett lakcím hiányában ezek nem tudnak szavazni, hiába magyar állampolgárok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.