Egy, csak egy legény van talpon a vidéken. Úgy látszik a ner megfáradt harcosai nehezen ébrednek a mézeskalács és házipálinka illatú mámorból, de szerencsére itt van nekünk a barlangi troll házmester, aki tartja a frontot és megnyilvánulásaival kiszínezi az év végét. Mert a trollméltóság szerint az van, hogy az elszámoltatás közös kudarcunk minékünk, többek között azért, mert: "szerinte hozzájárultak azok, akik a baloldali pártokra szavaztak - vagyis azt támogatták, hogy a közélet megtisztulása zökkenőkkel történjen"

Forrás: varanus.blog.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Érdekes, hogy 2/3-al szóba meri hozni, hiszen éppen azért kaptak 2/3-ot, hogy az ellenzék beleszólása nélkül el tudjanak számoltatni, amint ígérték. De ez sem teljesült, ahogyan az ügynök törvény és az államadósság csökkenés sem. Viszont az államosítás sikerült, kár, hogy erről egy szó sem esett a választási programjukban.
Ha kapnak még néhány évet vissza is privatizálnak mindent, úgy mint a takarékszövetkezetet. Maguknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.