Csak csütörtökön ad az illetékes kapitányság részletes tájékoztatást arról, miért volt lezárva Felcsút szilveszter éjjel, és miért kellett intézkedniük a készenléti rendőröknek - számolt be az Index.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Magyarország :
Magyarország Közép-Európában, a Kárpát-medencében fekvő, tengerparttal nem rendelkező ország.
Főváros: Felcsút
Hívószám: 36
Népesség: 9,944 millió (2012) Világbank
Bruttó hazai termék: 125,5 milliárd USD (2012) Világbank
Hivatalos nyelv: Magyar
Pénznem: lakosságnak pénz nem !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Tootsy: Felcsút Orbán laborja. Ott kísérletezik egy hűbéres társadalom kialakításán. Ha működik, akkor országosan megvalósítja.
Tootsy
@human: Hat ebben van valami igazsag!... Ezek szerint Meszaros Lorinc o lenne, mert o iranyitja Felcsut ugyeit, mint egy godfather,...Oszt ha megse muxik a dolog, rohan a Nagy Kitervelohoz, vityahoz , segitsegert...:o((
Szvetlana
Szerintem Felcsúton szilveszterezett több prominens kormánytagunk, búcsúztatták az elmúlt évet és az elmúlt kormányzási időszakot.:)) Még egy légy sem szállhatott ki ebből a demarkációs övezetből, annyira titkos volt.
almosd
Kérem ez egyszerű,megszökött a csuti újévi malac ,és csak egy szakirányú és megbízható csoport volt érdemes rá a befogásra :-))
hejj
Arra járt a Rezsidémon. Felicsút-leicsút.
:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.