Orbán Viktor és Rogán Antal levélben tájékoztatta az I. kerület lakóit arról, hogy megalakítják az úgynevezett Magyar Csapatot, amihez bárki csatlakozhat – írja a 444.hu. A közös cél természetesen a rezsicsökkentés. A levélben azzal fordultak a címzettekhez, hogy Magyarországnak megint szüksége van rájuk. Az összefogás lényege az, hogy még tovább tudják csökkenteni a rezsiköltségeket. Felhívják a figyelmet, hogy a harc még nem ért véget, hiszen – ahogy fogalmaznak – "a külföldi közműcégek és bankok igyekeznek eltörölni a rezsicsökkentést".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Bulvárviktor a levelét megírta, és elküldte... Mondjuk jobb lenne, ha Anyeginhez hasonlítana, ő legalább írt később egy másikat is, igaz, sokat az már nem ért, de legalább belátta a hülyeségeit.

"A külföldi közműcégek és bankok igyekeznek eltörölni a rezsicsökkentést." Oké, még csak január 2.-a van, de bátran mondhatom, ez az év leghülyébb mondata... őket mindez kábé annyira érdekli, mint az átlagmagyart a szomáliai aranyhörcsögök vizelési panaszai. Elképzelem, ahogy a külföldi bankvezérek felsikítanak, hogy úristen, Magyarországon négyszáz forinttal olcsóbb a villany háztartásonként, most mi lesz? Semmi b@szki, a folyamatos árdrágulások már régen elvitték azt a kis nyereséget.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Az áram és a gáz világpiaci ára csökkent ez nem a Fidesz sikere,nem a Fidesznek köszönhető,hanem a világpiaci ár alakulásának.
Vizual
Azt hiszem megint tanúi vagyunk a FIDESZ hazugságainak. Hiszen eddig 15 millió magyarról beszéltek. Most meg hány lesz ? Igaz soha nem tudjuk meg, mert már számoltuk az 1 milliós konzultációt is. Csak éppen ha levettem a zoknim akkor sem tudtam összeszámolni. Most meg a rezsi listák után meg rezsitámogató csapat jön. Nem tudnak már mit csinálni, mert túlmozgásosak. Karban tartják, frissítik a Kubatov listákat. A birkák meg bejelentkeznek majd a nyírásra.
nezelodo
"Tootsy
Lakasrol lakasra jar majd, es ellenorzi, hogy a lako leborul-e minden este a villanyora elott es megkoszoni-e a Mesternek a 20 % -os rezsicsokkentest?"

Ne adj nekik ötletet, mert a végén még előírják a házioltárt minden lakásban, középen egy retusált Orbán fotóval, jobbján az áthelyezett villanyóra, balján pedig a megdicsőült gázóra.
Napi háromszori oltárimádás mellett diadalmasan közlik, tagdíj nincs a csapattagságért, az áthelyezés több tízezres költségéről pedig szégyenlősen nem beszél, ha igen ráfogja a kövér kapitalista tőkésekre és bankárokra.
keresztapa
Még mindig jobb a levél, mint a szájkosaras kutya ugatás hallgatása!
spu00
@human: Talán, ha tanulmányozná M.o 1948 utáni történéseket, esetleg bele venné például a 2004-13-s EU-s pénzek / cca. 8.000 milliárd / elfogadtatott tervezetének gazdaság fejlesztésre szánt összeg nagyságát, vagy a 2010-ig történt felhasználását, akkor feleletet kaphat kérdéseire.
valakiaki
Figyelitek hogy haladunk lépésről lépésre a kirekesztésben a fogalmak terén is? Eddig voltak a nemzetiek, aki nincs velük az nyilván nem nemzeti, most meg már ők a magyarok is. A kurva anyátokat rekesszétek ki a nemzetből és a magyarságból!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.