Öt éves mélypontra esett a munkanélküliségi ráta, 15 éves csúcsra szökött a foglalkoztatottak száma 2013 őszén. Ami nem is csoda, a közmunkaprogramok sokat jelentenek, és a külföldre távozottak is növelik a foglalkoztatottak számát.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

űrbán
A közrabszolgákat ne számoljuk ide! Akkor ki is jön a valós szám: 3.500.000 vagyis SOHA NEM DOLGOZTAK MÉG ILYEN KEVESEN!
nyanya001
9,3 százalékon a munkanélküliség !
űrbán
@nyanya001: A közrabszolgákat add hozzá nyugodtan. 13% az ;)
szaboria1
Csuda a statisztika az már biztos! Emlékszem a régi szép időkre milyen verziókban kellet adatokat szolgáltatni. Volt olyan is amikor pl. ki kellett venni a betegeket aztán bent kellett hagyni. Ugyan ez volt a gyes gyed létszámmal is. Igaz akkor a cégek voltak a kifizetők is a TB bevallásból vonták le a kifizetéseket. (cspótlék, gyes, gyed, táppénz) A staisztikába meg beszámított.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.