Legkorábban 40 év múlva szabadulhat Péntek László, akit Bándy Kata meggyilkolásáért ítéltek életfogytiglani börtönbüntetésre.

A férfi a Bors információi szerint gyorsan alkalmazkodott a börtönléthez. Édesanyja elmondta, hogy fiát Szegedre szállítása után egy hónapra kétszemélyes zárkába helyezték, ám amikor kiderült, hogy nincs probléma vele, többszemélyesbe helyezték át.

Az egyébként jól rajzoló férfi már egy rajzversenyt is megnyert a börtönben, amiért jutalmul beszélőre mehetett. Anyjával és kisfiával találkozott december 6-án. Anyja elmondása szerint Péntek most arra készül, hogy tanulni kezd, s érettségizni fog.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lenhardtibolya
Már bocsánat, de miért ennyi jutalom egy ilyen aljas gyilkosnak? Mi az, hogy rajzolgat a börtönben, és tanul? Miért nem követ tör egy bánya mélyén? Addig dédelgetik ezt a szörnyeteget, amíg a többiek is kedvet kapnak utánozni őt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
Érdekesek ezek a felháborodások. Mintha azért nem háborodnának fel egyesek, hogy a NAV-s Horváth bejelentése miatt, Horváthnál házkutatást tartottak és eljárást indítottak ellene. Ugye tudjuk, hogy a szövegértelmezésben ez a FIDESZI rendszer gyenge. Mert ugye Horváth élt a törvényi felhatalmazással és bejelentést tett pár ezer milliárd FT. elsinkófálásáért és a korrupciót elkövető FIDESZES vezetők ellen.
Ez a bűnöző pedig nem szabadulhat 40 évig, de a cigány gyilkosokat elengedte ez a rendszer.
Én azt hiszem, hogy egyesek fordítva ülnek a nyeregben. És nem vagyok a gyilkos mellet. De kárt a NAV-k okoztak nagyobbat. Régen gazdasági bűncselekményekért, ennél kevesebbért évekig fogva tartották a politikai ellenfeleiket. Ezt meg ki kellene vizsgálni, de nem merik, mert borulna a bili.
Desischado
Ez a rohadék milyen jól el van, mint a befőtt, még tanulhat is, egy fiatal nő meg a sírban fekszik. Szép.
craven
A cigányság jobban teljesít!! talán még könyvet is az a retek a sitten!!! Magyarország én így utállak ahogy vagy! Elinnen de gyorsan,vagy szebb jövőt!!!
jancsipapa
Jutalom ,rajzverseny. Az eszem megáll -Nem kőtörő ,bánya, sertéstelep...
ipan54
A feje szakadt volna az anyukájába , amikor világrajött !
Meine Ehre heisst Treue
@törökbasa: Ezért létesítenék kényszermunkatáborokat. Oda nem vágyna egyik sem és visszaesők sem lennének, hiszen a borzalmas körülmények miatt szó szerint elfogynának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.