Hatvanhat évesen elhunyt Helyey László színművész.

Életének 66. évében pénteken meghalt Helyey László Jászai Mari-díjas színművész – tudatta az Újszínház. Helyey Lászlót az Újszínház saját halottjának tekinti, temetéséről később intézkednek.

Helyey Lászlót múlt év novemberében szállították tüdőembóliával kórházba, miután fulladásos rohamok kínozták. Az Újszínház színművésze egy soproni vendégjáték próbáján lett rosszul.

Akkor a Blikknek azt nyilatkozta egyik kollégája, hogy kórokozó támadta meg a színészt.

Meghalt Helyey László

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Meghalt az ország " Mátyás királya" Nyugodj békében!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szvetlana
@Horizont: Pont itt ezen a helyen nem akarok csúnyát írni, de azt a 800 milliót nem-e lehetett volna az egészségügynek adni??? Pláne sőt, miután megígérték, hogy csökkenteni fogják a várólistát??? Láthatták rajta, hogy életveszélyben van...
Hát szóval dühöngök...és csúnyát gondoltam
Tootsy
A hangja Palos Gyorgyevel vetekedett,akinek hasonlo volt az organuma, O is nagy szinesz volt, s O is fiatalon tavozott...:o( Nagyon sajnalom Ot,nyugodjek bekeben,

Remelem azonban - Szvetlanara gondolva - lesz nehany embernek komoly lelkiismeretfurdalasa a halalat illetoen. Orvosi muhiba? Gondatlansag? Nemtorodomseg?
Rajta mar nem segithet semmi... R.I.P
Dr. Felipe
Nyugodjék békében.

Az utolsó színészek egyike távozott akiket nem tudott behálózni a politika.
Atha
Drága Laci bátyám! Nyugodjék békében!
Az Info rádió első komplett szignálkészletét az én stúdiómban rögzítettük anno. Apró kis unszolásra még néhány palack jó bor is előkerült valahonnan és mesélt ez a drága jó lélek, csak mesélt, mesélt. Volt miből. Méltán sikeres és elismert művész volt a szó klasszikus értelmében. Akkoriban még a városban gombamód szaporodó Tesco-k helyzetével és jelentőségével sem volt tisztában mert minden ilyesmit a klasszikus iskola értelmében az asszony csinált otthon. Ő csak a művészetének élt!
Jó ember volt! Béke poraira!
Desischado
Kiváló szinész volt, én nagyon szerettem! Nyugodjék békében, és részvétem a családnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.