Szülei szerint rosszul lett az a férfi, aki Karcag és Bucsa között az útszéli árkot tisztító munkások közé hajtott – írja a Bors.

A balesetben két anyuka vesztette életét, mindkét családban két gyermek maradt félárván. K. András autójával áttért a szemközti sávba, és az ott árkot tisztító munkásasszonyok közé csapódott.

Első munkanapján gázolták halálra Ildikót

A gázoló puszta kézzel próbálta kihúzni őket a vízből, de már késő volt. Mindketten két gyermeket hagytak maguk után – olvasható a Borsban.

Az egyik áldozat egy 36 éves asszony, Kovácsné Tóth Ildikó. Két lánya van: egy 13 és egy 17 éves. Családja elmondta a Borsnak, hogy egy napja kezdett dolgozni közmunkában, kereskedelmi szakmája volt, de a környéken nem tudott elhelyezkedni. Pénteken munkába indult, de soha nem tért haza.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
@kedwes: Na ez jó kérdés, szeretném tudni rá a választ:((

Télvíz ideján az országuti árkot miért is a nőknek kell takarítani?Akkor hány órát vannak kint a hidegben?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Ez nem okoskodás ha nem kötelező munkavédelmi előírás. A másik ködös időben nem küldhetik ki őket ország út mellé dolgozni. Az én időben tuti, hogy engem is felelőségre vontak volna mert nem biztosítottam a megfelelő körülményeket
szaboria1
@radios45: Még egy észre vétel milyen távolságra lehetett ez az árok pucolás mert ez a kép alapján nem lakott terület. Ott már csak felügyelettel lehet munkásokat dolgoztatni.
nahát
Érdekes fogalmazás:
"..autójával áttért a szemközti sávba, és az ott árkot tisztító munkásasszonyok közé csapódott."
Szemközti sávban takarítottak árkot? Mit kerestek az úton egyébként? Vagy nem az úton ütötte el őket, hanem az út mellett? Ha az úttesten kellett dolgozni, akkor forgalomterelés is kellett volna, nem csak mellény... Sok itt a maszatolás
magyarbakancs
Kormány propaganda "egyre több nő dolgozik"
És hal meg az esztelen barom politika miatt.
Hogy lehet munkavédelmi oktatás nélkül dolgozni?
Mért nincs forgalomlasitól kirakva ,hogy dolgoznak az út szélén?
radios45
@szaboria1: így van mind a kettő állításod igaz,/faterom munkavédelmis volt/.
A jogszabályok a munkavédelmi szabályok, úgy látszik Mo-n nem számítanak, főleg a közmunkások esetében,pl. minket is küldtek már ki reggel 6h.kor dolgozni, az út mellé, nyáron amikor felettünk hatalmasakat villámlott, zivatar készülődött, éss ködös hideg időben is, a főút mellé csatornát vágni, kaszálni
kukac50
A Fidesz sikere! A gyerekek felnevelésének költségeit aki kitalálta a közmunkát fizesse az addig ameddig tanulnak.
Az ilyen közmunkahelyet jobb lenne a munkanélküli segély.Sok helyen értelmetlen munkát találnak ki.Fa levél gereblyézés,de nem szállítják el, a szél és a közlekedő autók újból szét hordják,kezdik újból gereblyézni. Van ennek értelme?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok