Fenntartható rezsicsökkentésre van szükség a Fidesz szakpolitikusa szerint.

Németh Szilárd, a kormánypárt rezsicsökkentésért felelős képviselője keddi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, olyan árképzést kell kialakítani, hogy a magyar családoknak megfizethető legyen a rezsi. Emellett olyan rendszerre van szükség, hogy a cégek profitja "ne legyen kitalicskázható", hanem azt vissza kelljen forgatni a szolgáltatásba – tette hozzá, hangsúlyozva: a biztonságos ellátás és a minőségi közműszolgáltatás a cél.

A tavalyi rezsicsökkentések eredményét összegezve a fideszes politikus a családok jelentős megtakarításaira hívta fel a figyelmet, valamint arra, hogy az Európai Unióban korábban példátlanul magas magyar áram- és gázárak ma már közelebb vannak az uniós átlaghoz.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
"olyan árképzést kell kialakítani, hogy a magyar családoknak megfizethető legyen a rezsi". Debil szilárd olyan bérek kellenek amelyből ki lehet fizetni a rezsit! Ja és valódi munkahelyek kellenek nem közmunka és segély, megígérte a don viktorio hogy lesz munka dögivel! Te idióta, melyik cég forgatja vissza a teljes nyereségét a szolgáltatás fejlesztésébe, ha állami cégek lesznek a közmű cégek a magad fajta lopja ki a pénz . Szóval nekünk átlagpolgárnak mindegy hogy kiviszik a pénzt, vagy ti lopjátok el, akkor is fizetni kell! "Unióban korábban példátlanul magas magyar áram- és gázárak ma már közelebb vannak az uniós átlaghoz" Az energia árak eddig sem voltak magasabbak mint az európai átlag csak a bérek alacsonyabbak! Ja és az energia takarékosságban kéne fejlődnünk!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.