Sándor György humoralista nyílt levélben utasítja vissza, hogy a Magyar Krónika című fideszes lapban publikáljon – írja a hvg.hu.

A szerda reggel megjelent levelet Bencsik Gábornak és Kerényi Imrének címezte – előbbi főszerkesztőként, utóbbi miniszterelnöki megbízottként vesz részt a közpénzből gründolt fideszes lap munkájában.

A Heti Válaszban lehozott levél szerint Sándor mindig is a híd szerepét tölötte be a két oldal között, és nem szeretne részt venni olyan vállalkozásban, ahol ennek a szerepnek a hitelessége sérülne. Csak akkor tudna részt venni a lap munkájában, ha a baloldalhoz sorolt, tehetséges alkotók is hasonló arányban írnának a Magyar Krónikában.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
A cikkben felsorol 100 " önkéntes" szerkesztöböl szerintem 90-et
nem kérdeztek meg...kerényi kislány módszer...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
hallgatag
A cikkben felsorol 100 " önkéntes" szerkesztöböl szerintem 90-et
nem kérdeztek meg...kerényi kislány módszer...
human
Remélem egyszer veszi a bátorságot a jobboldali értelmiség és kiköpi magából ez a jelenlegi bagázst. Alapítsanak egy tisztességes jobb oldalt.
hallgatag
..." A Magyar Krónika akkora lesz, mint az alkotmány díszkiadása, vastag papíron, reprezentatív külsővel. A havi tízezer példány egy részét ingyen osztják szét állami vezetők, közkönyvtárak, középiskolai könyvtárak, középiskolák igazgatói, határon túli magyar iskolák és magyar intézmények, valamint hazai polgármesterek között. "...
Érthetöen vastag papiron, tehát " arra " a célra alkalmatlan lesz !
10000 példány egy részét ( 9900) INGYEN...tehát ujabb ujság-mutyi !
Mert az elöállitás, terjesztés (köz)pénzbe kerül ...
JAJMÁR
Nagyon helyes, hiszen egy krónika nem lehet egyoldalú, és nem is lehet csak pozitív.
Vagy ha ilyen, akkor nem krónika.
Kíváncsi vagyok, még hányan döntenek így :)
bretagne
@A Tündik bündije: Én sem. Kíváncsian várom a névsort. Szépen gyülekeznek.
világlátó
A politikai vakság már teljes.Azt hiszem ez így fog folytatódni még nagyobb önbizalommal, még nagyobb lendülettel. Ha bejön, jaj a fanyalgóknak.
Talán jobb is, ha nem adnak nekik fehér botot és vakvezető kutyát. Sajnálnám a csupaszív állatot, az okos , türelmes négylábú barátságos élőlényt, mert úgy sem arra menne a látását elvesztett, amerre a kutyus vinné, hanem még őt is rossz irányba rángatná. Amúgy lehetne egy kitűnő krónikát összeállítani a felsorolt neves személyiségek által,a mai magyar állapotokról, helyünkről, szerepünkről Európában és a világban, a kultúránkról, a tudományos életünkről, közéletünkről, gazdasági életünkről, terveinkről, honvédelmünkről, hazaszeretetünkről, ifjúságunk jövőjéről, de félek, azt a " főszerkesztő úgy is szétszedné nemzeti és magyar, valamint nem nemzeti és nem magyar , idegenszívű, labancok által írt részekre.Ezzel még ezt az érdemes százat is egymás ellen fordítaná.Vagy talán írni kellene egy ilyen művet, de nélkülük! Mikor lesz már vége ennek?
A Tündik bündije
@bretagne: Ahogy olvasom, szintén beintett a tervnek Ráday Mihály, Vizi E. Szilveszter, Szinetár Miklós, Hankiss Elemér és Horkay Ferenc is. De ami az igazán csúcs, hogy nem kíván a lapban közreműködni a rendszer kis kedvence Kovács Ákos, a Mandiner-főszerkesztő Balogh Ákos Gergely, sőt, Navracsics Tibor sem :-)
bukfenc
Szerintem volt ezek között aki sunyiban titokban dörgölődzött, tartotta a markát, de a nyílt színen való "kiálláshoz" már nem volt merszük...

Ebből a "krónikából" is botrány lesz!,
ha tippelni kellene, 100-ból 65-nek köze nincs az egészhez, 35-ből 15 kényszerpályán van, a maradék 20. - zsigeri fidesses.
bretagne
@A Tündik bündije: A névsor eleje nem lep meg, tőlük elvárja az ember az elhatárolódást. Én Kovács Ákoson és Navracsicson lepődtem meg.
rézfánfütyülős
Sándor Gyurit megértem de a heti nyálas is?
szablyafűrész
Ez pont olyan, mint a Cöf 400 civil szervezet tömörítője, melyekből csak 239 kimutatható, 17 abszolút nem, ráadásul neves intézetek és intézmények - akik együttműködésére hivatkozik a Cöf - közölték, hogy semmi közük a Cöf-höz !
tavaszi
a lap eleve májusban jelenik meg . túl leszünk a választáson. ezen ma akár osuzozni-fanyalogni-vagy igazat adni semmi értelme . semmi egyéb nem történik ,mint indul egy lap, csak most nem a "hetek" lesz a cime , vagy példul Blikk, cosmopolitán, és sorolhatnám ...hiszen azok is köthetők csoportokhoz ...jelesül a HIT gyülekezethöz. Németh Sándorhoz ..itt van a lap elöttem benne ujságirók munkája . és májusban példul Kerényi úr és Társai is inditanak egyet...és akkor mi van...ám legyen . tegnap egy LMP-és hölgy a firtató kérdésre a DK---és LMP viszonyról csak ennyit válaszolt minden kérdésre : "ÉS" ...ujabb kérdés: "ÉS"...és ennyi.
joopapa
@human: Jó is lenne, csak sok a pénz a fidesznél . És lé határozza meg a tudatot, és a sok létöl a tudat elszáll.
szablyafűrész
@A Tündik bündije: Első olvasatra - mikor még rá is hivatkozott a csürhe - szíven vágott a dolog, de nem csalódtam benne én sem !
mariaberta
Kedves Sándor György, legalább Magában nem kellett csalódnom.
kkalman
Gyuriban most sem csalódtam. Ő legalább megbízható.
gibgab
Sándor György hű önmagához: HUMORALISTA!
Azért én a felkérésre válaszul küldtem volna Kerényinek egy szabásmintát. :))
mariaberta
@gibgab: Kerényit átszabni már nem lehet, korábbi szabója elszabta, ha elszabta, hát elszabta, /a betük nem felcserélendők!/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.