Magyar Krónika néven új dicsőítő lap indul - számolt be róla a Cink.hu. A bevallottan fideszes újság az alapítók szerint kordokumentum lesz, 100 szolgalelkű szerkesztővel íratnának bele csak jó híreket.

Kerényi Imre miniszeterelnöki megbízott és Bencsik Gábor főszerkesztő legalább 100 kormányhű potenciális szerzőnek küldött levelet azzal, hogy: "Tudatom, hogy Orbán Viktor miniszterelnök Magyar Krónika címmel új havi folyóirat indítását szorgalmazza, melynek megalkotásában – mint szerző – személyesen maga is közreműködne. Miniszterelnök úrral egyeztetve tisztelettel felkérem, hogy e szellemi vállalkozásban – mint szerző – írásaival Ön is vegyen részt."

A lapba Orbán Viktor is írni fog, sőt ő maga tartja a szerkesztői értekezletet csütörtökön.

Havonta megjelenő, a fideszesség eszenciáját jelentő folyóiratról van szó, amelyikbe a lapot kitaláló miniszterelnök mellett kormánytagok és vezető Fidesz-politikusok is írnak majd – olvasható a Cink.hu cikkében.

Miről fognak írni? Az iránymutató levél szerint ilyenekre lehet és kell számítani: "Kinyílott a pitypang. Megírom. A kormánybiztos a televízióban elkápráztatta a kérdezőbiztost, idős művészünk csinált egy szép filmet, a biopiacon sárga volt a pecsenyekacsa, megírom. Csökkent a rezsim. Megírom."

"A Magyar Krónika a centrális politikai erőtér építő embereiről szól. Fizikai és szellemi értelemben. Hőseit e folyóirat tisztelettel és szeretettel mutatja be. A Várkertbazár felújítását vezénylő néhai Zumbok úr, a Kossuth teret megálmodó Wachsler úr, a nagyberuházásokat bonyolító Fürjes úr, (...), a tejcsináló Cserpes úr, dalcsináló Ákos úr, a kiállításokat varázsló Baán úr, a színházcsináló és öt gyermeket nevelő Vidnyánszky úr, a borkészítő Bock úr, a lótenyésztő Lázár testvérek meg a többi eredményes ember mesélje el e folyóiratban gyermekkorát is, képzését is és a nagymama krémesét is." – tájékoztat a levél.
A levél valódiságát sokan nem hitték el elsőre, tele van kétkedő posztokkal az internet. A 444 utánajárt: a levél valódi.

Beszéltek többek között Kerényi Imrével, aki délutánra ígért hosszabb nyilatkozatot a Magyar Krónika indításáról.

Itt van Orbán Viktor újságjának száz szerkesztője >>>

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
kordokumentum? Talán inkább kórlap. Tartalmazni fogja az összes tünetegyüttest, amit a fidesz-baj produkálni tud.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Brother Louie: Én a zöldséget kis teszkós nájlonzacskóra pucolom. A Helyi Témát anyukámnak viszem, mert ő beájul a zorbántól és abban mindig imádják, a baloldalt meg komcsizzák, ez anyukámnál jó pont. Negatívum, hogy egy ideje nincs benne rejtvény, ezt nagyon sérelmezi.
Mi a baj a tűzőkapoccsal? Nem szereti a zőccséghéj?
Brother Louie
@nemkati: szétesnek a lapok és utána kereshetem, hogy hova tünt a vas...
nemkati
@Brother Louie: Hát, ha vágyaim teljesülnek, és elpucol ez a fideszes banda, akkor nagyon kíváncsi leszek, mi lesz a sorsa a magyar krónikának? Tudom. Megpusztul, és a helyébe lép az Igaz Magyar Krónika, amiben reményeim szerint a valóságot olvashatjuk.

De ki vesz manapság papírújságot???
Brother Louie
@nemkati: ezt mondom én is. 2014-ben már NEM VESZNEK nyomtatott termékeket. Főleg nem pénzért.

De nyilván lesz elég sikeres vállalkozó aki hajlandó támogatni a veszteséges kiadványt.
Brother Louie
@nemkati: az lesz a sorsa mint a nyomtattott Alkotmánynak, az Orbán festményeknek meg a többi Kerényi-féle propaganda anyagnak.

2025-ben majd lesz valami kiállítás Fokvárosban, Mao-Ce Tung, Kim-Jong Il, meg Orbán Viktor olajfestményeiből.
Desischado
@nyanya001: Hogy a jó k..va édesa...jukat!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.