Újra szövetséget kötött az Együtt és az MSZP szerdán, lesz közös választási lista is, amelyet Mesterházy Attila MSZP-elnök vezet majd - értesült a 444.hu szocialista forrásokból. A listán Gyurcsány Ferenc is helyet kaphat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
remélem ennek a sok balfasz" baloldali" politikusnak megjön az esze és végre összefognak!!! Mert összefogás nélkül sose fogják megdönteni a cigus fecalicus hatalmát!!!Hajrá összefogás!!!
bencemacska
Mesterházy vezetésével ló,,, lesz, nem győzelem!!!
keresztapa
@bencemacska: Gyurcsány egymaga megteremti a DK legnagyobb uralmát az összefogásban, és lemorzsolja az MSZP-t A többi kis fogollyal együtt. Szégyellem magam, hogy bíztam ebbe a Mesterházy- ba. Mivel ennyire csökkent látással rendelkezik, vagy a POLITIKAI maffia végérvényesen válaszút elé kényszerítette, mely az MSZP felszámolását célul tűzte, így került A DK vezető pozícióba, Gyurcsány vezetésével, nem véve észre, hogy ő a legnagyobb puccsista!
bencemacska
@keresztapa: Én nem bíztam sohasem Mesterházyban. Nem való miniszterelnöknek. a Simon ügy is ezt bizonyítja. Mindegy, hogy kié a pénz, Simon a helyettese volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.