Éveken keresztül se a védőnő, se a gyerekorvos, se az óvoda, se az iskola, se a gyerekjóléti szolgálat nem vette észre, hogy szüleik rendszeresen szexuálisan bántalmazzák a három szigetszentmiklósi kisgyereket. Csak az elhanyagoltságuknak köszönhették, hogy végülis nevelőszülőkhöz kerültek, és brutális szüleiknek egy darabig még a láthatási joga is megmaradt. Ezt hozta ki a kormányhivatal által indított vizsgálat, amely a gyermekvédelmi jelzőrendszer működésére irányult. Senkivel szemben nem javasolták fegyelmi indítását. Befejezte a szigetszentmiklósi brutális gyermekbántalmazási eset miatt indított vizsgálatot a Pest Megyei Kormányhivatal Szociális és Gyámhivatala, tudta meg az Index. A botrányt a Blikk cikke robbantotta ki tavaly november 26-án. A vádiratra hivatkozó cikkben megírták, hogy egy házaspár éveken át kínozta, rendszeresen megerőszakolta és verte három kiskorú gyerekét. A gyerekekkel a vád szerint fekáliát és patkányt etettek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Mintha csak a Nav botrányt látnám...mindenki tudja hogy égbekiáltó bűnöket követtek el egyesek, el is indult a vizsgálat...aztán senki nem kap semmi büntetést, a károk pedig hatalmasak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szvetlana
@Tekla: azt szeretném tudni, hogy a Gyermekvédelem intézményeit mi a jófenének tartjuk fenn mégis??, vagy az önkormányzatok szociális osztályai mit csinálnak munkavégzés gyanánt???
GeoCravker
@Szvetlana: Konkrétan ez is benne van a pakliban...
igazszó
Azt hiszem kiüríteném ezeket a"hivatalokat" Elküldeném munkanélkülinek mindet Olyan emberek kellenek akik tényleg a szívükön viselik a gyerekek sorsát elhivatott embereket kellene alkalmazni Azonnal tiszta vizet a pohárba álljon mindenki a bíróság előtt aki bármilyen mulasztást is elkövetett az ügyben De gyanítom itt is a törvények kijátszhatósága miatt ilyen töketlen a hatóság mint ahogy ugyan ez okból nem működik a rendőrségünk sem!
Szvetlana
@GeoCravker: Hát tudod, konkrétan ezt nevezik akta tologatásnak, "én megtettemmindent, de tehetetlen vagyok"- kibújás a felelősség alól,
-mosom kezeimet- hozzon döntést valaki más.
A gyerekeket pedig szépen magára hagyta mindenki, mert ugye, a gyerekkek nem fognak sem panaszkodni, sem feljelenteni, sem beadványt megfogalmazni. Csak szenvedni.:((
GeoCravker
@Szvetlana: Vissza lehet olvasni talán,amiket írkáltam korábban. Az iskolaigazgatót például semmi sem menti...
Szvetlana
@GeoCravker: bizony-bizony:(A magasabb fizetésért+ pozícióért felelősséget is tudni kell felvállalni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.