Egymilliárd forintos pályázattal ismerte el a kormány (ismét), hogy a rezsicsökkentés nem fenntartható, egyebek mellett önkormányzati cégek működését, hova tovább a normális életet veszélyezteti.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Ha más oldalról nézzük,akkor van ott még vagy 1200 milliárd feleslegesen összehaknizott forintocska.Minek egy szolgáltatónál cégautó magánhasználatra,korlátlan telefon használat stb.Gyerekek ezt a jóléti dőzsölést valakinek ki kell fizetni ám!
Január
Ez a veszteség, ami a rezsicsökkentésből képződött kódolva volt a rendszerben. Ez csak a vízművek és még hol a többi. Tehát egyik zsebből tette a másikba a pénzt a kormány, és
működésképtelenséget indukált ezzel a lépésével.
kiskutyauto
Ideje tehát a REZSIM -csökkentésnek...
spu00
Ha figyelték volna, akkor tudnák, hogy a sok vízműből 7-t hoznak össze, s ezzel teszik lehetővé, hogy ne terhelje a családokat a felesleges cégek fenntartása, s egységesítik az árakat.A Balatonból vett vizet drágábban adják, mint az Alföldön.A hulladék szállításnál ha kiszállnak a külföldiek, vagy kisebbségbe kerülnek, már nem kell az ő nyereségüket fizetni. Nem attól kell félni, hogy nem jön be a regie csökkentés, hanem attól, hogy minden olyan szöveget bevesznek ami a csökkentés ellen szól.Pont amiatt akarja a kormány állami tulajdonba venni a szolgáltatásokat non profit módon, hogy ne termeljenek olyan profitot, mely még az országban sem marad. Ez még nem terheli az ország költségvetését. Max. az egyszeri vételárat, mely költségvetésből fedezhető. De ne mondják azt, hogy a mi pénzünkből, mert a cégek miénk lesznek.Különben a 2010-s állapotok alapján lehetne a görög, spanyol, olasz, portugál állapot is. Van, volt? Ha maradt volna az IMF, akkor nem erről beszélgettünk volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.