Változatlan erőviszonyokat mért a pártok támogatásának vizsgálata során a Nézőpont Intézet az idei első, de még a közös ellenzéki lista bejelentése előtt készült közvélemény-kutatásában: a Fidesz ekkor 37 százalékon, a baloldal 21 százalékon állt a teljes népesség körében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@Horizont: Sőt, már 125%-os a támogatottságuk a KSH-val megerősített statisztikák és a az elfogulatlan Választási Iroda szerint, mivel három piréz, négy eszkimó és öt busman is megkapta az állampolgárságot. :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@Horizont: Sőt, már 125%-os a támogatottságuk a KSH-val megerősített statisztikák és a az elfogulatlan Választási Iroda szerint, mivel három piréz, négy eszkimó és öt busman is megkapta az állampolgárságot. :)
dr. prédikátor
@m.macskosz: Kihagytad a sziukat a kecsuákat,a zulukafferokat, dakotákat!!!
m.macskosz
@dr. prédikátor: Szándékosan, mert akkor már kilógna a lóláb,
hogy a fidesz támogatottsága 200%-os.
coni
Papíron. Úgy mint 2002-ben és 2006-ban. Csak akkor még kevesebbet kaptak a KKutatók.

Ha egyszer kimennek az utcára is érdeklődni, rájönnek mekkorát tévedtek.
F_Viktor
@dr. prédikátor: A 4 millió koldus a Dunába dobta a telefonját mikor eltelcsy Gyuri bá' kivetette a népre a telekomadót, így az évi egymilliárdot felmarkoló Századvég és ez a fityesz-barát Nézőpont nem éri el őket telefonon.
palika
A fideszeszes aktiv szavazók közül ennyi akik jelenleg rátok szavazhat, de még ezt is egy kicsinykét alakitottátok! Kurva nagy csalódás lesz itt! Elmondom előre, fidesz és mszp oldalon is...!!! Játszátok itt a bazári majmot, politizáltok, versengetek, osszátok egymásnak a zsíros állásokat, próbáljátok mutyis formában bekebelezni a népet, de ebből elég...! Rohadjon meg a felső tizezer, akik a nép lenyúlásából gazdagodnak! Szélhámos banda ez az egész, egytől egyig!!! A nép mikor jön már rá, hogy ezek köztörvényes szélhámosok!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.