Első fokon pert nyert a Demokratikus Koalíció (DK) a hirado.hu ellen, miután tavaly novemberben az oldal idézte Zsigó Róbertet, a Fidesz szóvivőjét, aki arról beszélt, hogy "homályos üzleti körök dollármilliókkal hizlalják" a Demokratikus Koalíciót vezető Gyurcsány Ferencet - jelentette be a párt szóvivője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. Gréczy Zsolt hozzátette, hogy a honlapot helyreigazításra kötelezték.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@tavaszi: Te tényleg nem igazán vagy tájékozott. Amivel Gyurcsányt és a pártját vádolták az pont az ellenkezője. Ugyan is Soros is hit anno a Fideszben mint sokan máé sok köztük mi is, Soros még Orbánt Angliába is elküldte tanulni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Másképp úgysem lett volna vagyonos:))))
JAJMÁR
"Az pedig végképp szánalmas, hogy az a Fidesz próbálkozik hazugságokkal, amelyik százmilliárdos tételekben lopja szét az országot" - jelentette ki.
silber13
@szaboria1: Nyugodt lehetsz nem fog indokolni, mert ahhoz kéne vaamiféle tudás is, annak meg híjával van a gyerek!:-))
szablyafűrész
@szaboria1: Nem tudja megindokolni, mert az egészet nem érti ! Arról van szó - na, ez magas neki - hogy történt egy bizonyíthatatlan állítás, amely alkalmas a mindenkit alapból megillető jó hírnév csorbítására, de maga az állító nem tudta igazolni valóságtartalmát !

A szokásos fidesznyik hantahenger szopott ! Ennyi !
Hellcat
Mert a fidesz csak rágalmazni tud...Inkább a felcsúti polgi vagyonosodásába néznék bele...3 év alatt 7 milliárd...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.