Első fokon pert nyert a Demokratikus Koalíció (DK) a hirado.hu ellen, miután tavaly novemberben az oldal idézte Zsigó Róbertet, a Fidesz szóvivőjét, aki arról beszélt, hogy "homályos üzleti körök dollármilliókkal hizlalják" a Demokratikus Koalíciót vezető Gyurcsány Ferencet - jelentette be a párt szóvivője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. Gréczy Zsolt hozzátette, hogy a honlapot helyreigazításra kötelezték.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@tavaszi: Te tényleg nem igazán vagy tájékozott. Amivel Gyurcsányt és a pártját vádolták az pont az ellenkezője. Ugyan is Soros is hit anno a Fideszben mint sokan máé sok köztük mi is, Soros még Orbánt Angliába is elküldte tanulni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Ez mindig érdekes téma és örökzöld...:)
tavaszi
első fokon pert nyert...másodfokon elmeszelik...itélethirdetés a választás tájékán...várható..ahogy elnézem a bíróságok "kapkodását"
silber13
@tavaszi: Mi van? Megtámadott az É.D.M.Á. nevű vírus? Tudod, az a ragályos kór, aminek teljes neve Éhes Disznó Makkal Álmodik!:-)))
töky
@tavaszi: Te egy eléggé ostoba bunkó lehetsz. Szerintem ne erre az oldalra irogassál, mert úgy jársz, mint az entero. Nevet kellett változtatnia, mert mindenki őt cinkelte. De ő legalább nem volt buta. Te nagyon az vagy...
szaboria1
@tavaszi: Te tényleg nem igazán vagy tájékozott. Amivel Gyurcsányt és a pártját vádolták az pont az ellenkezője. Ugyan is Soros is hit anno a Fideszben mint sokan máé sok köztük mi is, Soros még Orbánt Angliába is elküldte tanulni.
tavaszi
@töky: jól érzem magam ilyen okos ember társaságában...mint te is..ahogy előadod magad. mitöbb belepofázol hova irogassak ...az cinkel aki akar...halvány segédlila ibolyád nincsen, mennyire nem érdekel a véleményed. ...ismerem a szabályokat igy aztán nem kell nevet változtatnom.
tavaszi
@szaboria1: ...maradjunk annyiban tájékozattlan vagyok...és maradjunk annyiban,hogy másod fokon elmeszelik.
coyote3
Másképp úgysem lett volna vagyonos:))))
JAJMÁR
"Az pedig végképp szánalmas, hogy az a Fidesz próbálkozik hazugságokkal, amelyik százmilliárdos tételekben lopja szét az országot" - jelentette ki.
silber13
@szaboria1: Nyugodt lehetsz nem fog indokolni, mert ahhoz kéne vaamiféle tudás is, annak meg híjával van a gyerek!:-))
szablyafűrész
@szaboria1: Nem tudja megindokolni, mert az egészet nem érti ! Arról van szó - na, ez magas neki - hogy történt egy bizonyíthatatlan állítás, amely alkalmas a mindenkit alapból megillető jó hírnév csorbítására, de maga az állító nem tudta igazolni valóságtartalmát !

A szokásos fidesznyik hantahenger szopott ! Ennyi !
Hellcat
Mert a fidesz csak rágalmazni tud...Inkább a felcsúti polgi vagyonosodásába néznék bele...3 év alatt 7 milliárd...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.