Nyilvános vitára hívja Szél Bernadett, az LMP társelnöke Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési minisztert, hogy a közvélemény is eldönthesse, valóban jó üzletet kötött-e a kormány az oroszokkal a Paksi Atomerőmű bővítéséről. Szél Bernadett ezt pénteken közleményben tudatta az MTI-vel.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
Bernadett ! Ne legyen naiv! Némethné akkor fogja elfogadni a maga kihívását, amikor a Zorbán elfogadja a Gyurcsány, vagy a Mesterházy kihívását, vagyis soha. Ha egy az egyben kell nekik vitatkozni élő adásban, attól rettegnek, mint az ördög a tömjénfüsttől. Tudja miért? Mert nincs vitaképességük és nincsenek valós érveik sem. Csak azokat a szarságokat puffogtatják, amiket az a gyenge fejű táboruk - a CÖF-el az élen - hallgatni óhajt. És ezeket is ilyen nagyágyukkal adatják elő, mint a Selmeczi kisasszony, meg a Hoppál Péter. Érdekelne mondjuk egy olyan TV vita, mint Selmeczy - Szanyi Tibor, Vagy egy Kuncze - Semjén Zsolt, vagy és még sorolhatnám. Egy Orbán Gyurcsány vitához már volt szerencsém 2006-ban. Még ma is röhögök rajta. A kis barna apró diktátor szenvedett, mint a disznó a jégen. Gyurcsány nagyon elkalapálta. Ezért is gyűlöli ilyen mélységesen azóta is zsebdiktátorunk ma is a Ferencet.
Hellcat
@töky: Mindent leírtál helyettem...:)
coni
Ez már a tragi-komédia határait feszegeti, hogy éppen Némethné védjen meg egy védhetetlen, a társadalom és a szakma háta mögött titokban megkötött szerződést, amikor az elmúlt években kb. 2 zavart mondatot hallotunk tőle, teljesen semleges témában is.
Az egyik az volt amikor bemutatkozott a parlamentben : "tisztelt bíróság,..ööö ..tisztelt parlament..."
A másik mondata sem hagyott mély nyomokat a hallgatóságban.
bretagne
Nem fog elmenni, van egy fogadásom. Nem szeretnek vitatkozni, főleg nyilvánosan nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.