Mészáros Lőrinc ismét tarolt. Az Orbán Viktorral gyakran együtt szotyolázó polgármester cége, a Mészáros és Mészáros Kft. egy konzorcium tagjaként 25 milliárd forint közpénzt nyert el – derült ki a mai közbeszerzési értesítőből.

Az Index szúrta ki, hogy Mészárosék konzorciuma a 22 milliárdosra becsült pályázat helyett egy 25 milliárdos ajánlattal nyert. A közbeszerzést az uniós Környezet és Energia Operatív Program keretében írták ki, és a Békés megyei ivóvízminőség-javító projekt megvalósításához szükséges tervek elkészítését és az építési munkákat elvégzését nyerte meg Mészáros Lőrinc családi vállakozása.

Milliárdos közbeszerzésen nyert a felcsúti polgármester

A Mészáros Kft. mellett a konzorcium tagjai még a Duna Aszfalt Kft. és a Békés Drén Kft.

Mészáros Lőrinc 2012-ban 800 millió forintot vett ki családi vállalkozásából. A gázszerelőből lett polgármester cége 2010 óta több mint ötszörösére növelte a forgalmát: 853 millióról 4,6 milliárd forintra emelkedett a nettó árbevétele. Az ő cége építi Orbán Viktor "kertje végébe" a stadiont is.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Orbán időben próbál gondoskodni vejének családjának ez évi jutalmazásáról, vigyázva, hogy véletlenül se essen ki a 100 leggazdagabb magyar csoportjából.

Az ellenzéktől régen vártam már ezt a mondatot:
"... ezt a közbeszerzést is kivizsgálják, ahogy minden más, általuk gyanúsnak tartott ügyletet, és az utolsó fillérig visszaszerzik "az ellopott pénzeket"."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
@hallgatag: Ő már elköltözött de az annya apja törzsgyökeres degeci :-)
bakegya
@szablyafűrész:ez egy orbitális orbángeróf?!- ezeket a milliárdos vagyongyarapodásokat igazatok van vissza kell venni,de engem az a" hokedli" IS érdekelne ami ennek gáznemünek,most éppen csatornapatkánnyá avandzsáltnak ,a lézernek meg még egy két seggfej szabadságharcosnak a segge alá csúszhatott a privatizáció során!!!( az kgp- mdf-kdp-és berluszkóni rosszabbik változata fityiss gruppen maga alá tolhatott...nálunk ugyanis mániákusan gyelelték a fotelokat-azokat is amiből nekünk már egy sem jutott,de maradt!!!)kitatarozzák ezek egymást rendesen Az EU-POLGÁRAINAK ADÓJA ERRE JÓ!
Tekla
Meg kaptuk a nyugdíjas szelvényt . Ketten a párommal egész évben, összesen egy milliót kaptunk ,így mi is milliomosok vagyunk! :)
Mangu
Érdekes, hogy pl. Kapolyi elvtársról mostanában nem beszélnek.
Na meg arról sem, hogy hogyan alakult ki a milliárdosok klubja.
Köszönhető mindez egy mérhetetlen képzetlen, buta, irigykedő, sértődött, egyszerűen manipulálható,hangulati alapon sorsdöntő tetteket hozó, majd a következmények miatt nyafizó, többszörösen megosztott tömegnek.
Így megy ez már kb. 1000 éve.
bretagne
Ráfért, szerencsétlenre! Már a hátára van tapadva a hasa, a nyomortól!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.