Az LMP szerint az országgyűlési választások április 6-i, tehát a lehető legkorábbi időpontja a kormánypártoknak kedvez, a DK odáig megy, hogy ez volt Orbán igénye, az Együtt-PM pedig kormánypárti döntésnek nevezi az április 6-i időpontot.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tavaszi
???hogy is mondta az öszödi böszme? az összefosást : "én igényeltem---bajnai elfogadta---mesterházi megcsinálta.---------és??----és??? kinek mi köze hozzá teszem én hoozzá.
...és ha a kormányzóknak ez volt az igénye----az elnöki kabinet elgogadta---az elnök úr megcsinálta: és?? és?? ...világ bohca lett volna ha megkérdi egyenként : tegye fel a kezét aki ..ekkor-akkor --amakkor ...szeretne voksolni...na nehogy már.(jaaaaaaaa...hogy a baloldalon még nincs program??? ki a szart érdekel...ott volt 4 év felkészülés idő)
F_Viktor
@tavaszi: Öccse, neked még taktikai érzéked is nagy nulla :-)
December elején tudta már mindenki a választások idejét, az lett volna a nagy meglepetés ha más időpontot jelent be káder János.
A kormányváltók most csak - a Zemberek felé - ennek a fityeszes köztársasági elnök pozíciójának gyengítése érdekében szólaltak meg. Már készülnek elzavarni a Sándor-palotából :-)
tavaszi
@F_Viktor: jaaaaaaaaaaaaaa...értem bátyus , ezek szerint te vagy az idősebb ...(csak hiszed,de semmi gond)...szóva a kormányváltók most gyengítették az Elnök urat...jaaaaaaaaaaa. (ha visszanéznéd a komenteimet októberben irtam az ápr. 6-ról)
...nyilván felhivom az elnököt mennyire gyengült le ...édes istenem mennyire átvagy itatva kádárrral...tényleg nagyon időd lehetsz...hiába cocilizmust kéne valahogy csinálni...igaz, bátyus . ...tartok tőle nem fog menni. tájékozattlan vagy az ápr.6 bármilyen eredményt hoz Elnök bizti hogy marad...az egy késöbbi,téma amibe a baloldalnak semmi szava nem lesz akkor sem..és most ápr. 6-án sem...ez a rossz hír számodra jan.20-án
F_Viktor
@tavaszi: Kibogarázva mondandódat azt látom, hogy sok mindent nem értesz, mert ha Kádárra, meg szocializmusra vágynék, akkor az én pártom csak a fityesz lenne :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.