Szeptembertől elvileg már csak két tankönyv közül választhatják ki az iskolák, hogy miből tanítsanak. Egyelőre nem világos, hogy ki fogja kiadni ezeket a tankönyveket, de még az sem, hogy mi lesz bennük, pedig a biztonságos tanévkezdéshez lassan a gyártást is el kellene kezdeni. A tankönyvekért felelős intézet még csak most toborozza a tankönyvírókat.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
A két féle tankönyv minden szükséges tudást magában hordoz, sőt, sokkal többet is, mint ami kell a nebulóknak! Egyáltalán, minek tankönyv?? Kaapálni, krampácsolni földet túrni, ásót forgatni mindenki tud! Veszélyes dolog a tudás - egyesek szerint - !
bretagne
Csak figyelni kell a következő Pisa-felmérést!!!
Hellcat
4 éves kormányzásuk egyik "sikere" a szétbarmolt oktatás...a mai napig romokban van...gratulálunk.
gödörben
A sikernek is mint az éremnek két oldala van. Ha a visszafejlődés és a sok kár amit okoznak az jó akkor 100%-os a teljesítmény és ahhoz mért a javadalmazás is. Tehát minden rendben van. Totális káosz, extra zsebtömés, kolosszális mutyizás.
Aki nem ért egyet az hazaáruló.
Emberek Mikor ébredtek fel??? Mindenki ellenség, csak ki kell várnia a sorát.
JAJMÁR
Kíváncsi vagyok, milyenek lesznek ezek a csoda könyvek, és kik lesznek a csodás szerzők, és mennyiért...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.