Az elmúlt másfél hónapban több mint 10 ezer Start-számlát nyitottak a Magyar Államkincstár fiókjaiban, így egyharmaddal nőtt a babakötvény számlák száma, a befizetett pénz megduplázódott - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Ezek sem tudják hova "ömlesztik" a pénzüket, de majd az állam megvédi a befektetéseket úgy, ahogy szokta, Selmeczy módra.
szaboria1
@mariaberta: Ne hidd, hogy a kis emberek teszik mos oda a pénzüket mivel ennek most magasabb a kamata a pénzesek oda teszik be. Ha gond lesz akkor majd lesz egy törvény , hogy ki is vegyék.
Zsuga
Na igen, ez megint csak azoknak jó, akiknek a gyerek mellett munkájuk és jövedelmük is van, amiből még képesek ebbe a kötvénybe is tolni a pénzt. Bár, hogy mennyire járnak jól mondjuk a havi ezer forintot befizetők 19 év múlva???
human
Akik Orbánnak hála magas fizetésük mellék még 30-50 ezerrel többet vihetnek haza havonta, azok természetesen nem fognak több élelmiszert venni, hanem befektetik valahova. A leszakadó rétegek minden fillérüket a megélhetésre költik, azaz fogyasztásra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.