Hibás gazdasági döntések, rossz iroda- és hardverválasztás, nem hatékony működés jellemzi az állami oktatási központot. Az átvilágítást végző miniszteri biztos kemény kritikát mondott a birtokunkba került jelentésben. Szerződését nem hosszabbították meg.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Most ezen mit kell csodálkozni? A Fidesz hozzányúlt, pont.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szöszmösz
A Rózsika pedig azt mondta, még a tüntetőkre is a hét végén, hogy "EZEK nem fontosak a többségnek más a véleménye"
F_Viktor
A cikkben megint csak milliárdos összegek röpködnek amik az ablakon kidobott pénz.
Figyelmeztetném a fijjúkat, hogy nem saját pénzüket szórakozzák el, hanem a Zemberek adóforintjaikat osztogatják a haveroknak akik szakmai tudás híján elszórják.

Nemzetgazdasági érdekből azt javasolnám, hogy az ilyen szerencsétlen, dilettáns Mareknéknek hozzanak létre valami segélyezési rendszert, s mindenféle munkának nevezett tevékenységtől tiltsák el, havonta utalják át nekik a 2 milliós fizetésüket, s köszönjék meg, hogy nem próbáltak munkahelyük közelébe menni!

Hoffmann Rózsa mondjon le, mert:
1) Elmulasztotta (??) beosztottja, Marekné ellenőrzését, mert olyan egyértelmű hibának, hogy pl. az irodaház mérete nem megfelelő, minisztériumának észre kellett volna vennie!
2) Fedezte Marekné dilettantizmusát!
3) Eltitkolta Szabó Balázs jelentését!
bundi
@F_Viktor: (bocs de sajna ez a válasz erre továbbra is vacakol)
gondolod, hogy a milliárdok számítanak? szerinted, ha lemondanak, akkor mennyi idő visszacsinálni ezt az egészet?
és az alatt az idő alatt hány évfolyam fut ki?
gondolj bele hány gyerek van egy évfolyamon... és ezzel legalább 3-4 évfolyam életét nehezítették meg igencsak...?
érettségizettek, akik nem tudnak a nemtandíj miatt továbbtanulni? ez forintosítható kár
szerinted, hogy egyesek engedik ezeket játszadozni, mint a hülyegyerekeket a homokozóban az forintosítható azok számára akik életét teljesen tönkreteszik?
tönkrement cégek (nyomdaipar, dohány, építőipar...)szerinted mintha mi sem történt volna újra felélednek, ahogy ezeket eltüntetik, vagy lemondanak?
sajna a következményekkel nem számolnak...és azok csak később fognak jelentkezni... csak példaként: mi van azokkal a diplomásokkal, akiket töredék összegért közmunkásként foglalkoztat vissza a médiahatóság... és ezt még sikerként is könyvelik el...
és a többi hasonló sorsúról ne is szóljunk...
F_Viktor
@bundi: Biztosan nem lesz hatalmas változás az első pár hónapban, nem fognak azonnal megszűnni az új adók, de szakértők indulásnak elégnek tartják ha az azonnal leállított értelmetlen gigaberuházásokból, kétkulcsos SZJA-ból, minisztériumok átszervezéséből, kiadások átcsoportosításából befolyt összegek már tűzoltásra elegendőek lesznek.

Amit Hoffmann az oktatásban elbarmolt, annak biztosan lesznek áldozatai, azoknak a jövőben valamilyen kompenzációt tudok elképzelni, pl. a továbbtanulást ellehetetlenítetteknek kedvezményt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.