A 444-nek küldte egy olvasó a videót, aki szerint a felvételen egy jegyellenőrzés látható a Ferenciek terén. A lefogott, majd később földrevitt férfinek állítólag volt jegye, igaz nem érvényesítette. Egy járókelő a háttérben azt kifogásolja, hogy miért nem inkább a bankrobbantót fogják el. A lap kereste a BKK-t, de egyelrőe nem sikerült elérniük.

Hasonló eset korábban is előfordult, tavaly októberben egy nőt gyűrtek le hárman.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baksai
Egy hatalom addig terjed, amíg végrehajtják !! Gerinctelen jellemtelen jellemek képesek olyan szolgalelkűségre, hogy mint egy agyatlan, minden valós vagy vélt elvárásnak ilyen szinten akarnak megfelelni !!
intrepid
Bármire képesek, hogy máskor is kapjanak a jól fizető mellékmunkából. Még az anyjukat is megmásznák érte. Mondjuk nem is a nagy eszükért szeretjük őket. Tényleg, - szeretjük mi őket?
hold39
Eszméletlen,hogy ezek már úgy rendelkezhetnek mint egy rendőr..pedig nincs olyan iskolájuk,ráadásul ezt egy rendőr egyedül képes végrehajtani,nem kell hozzá még kettő.
Még nézni is rossz,hogy hárman nem tudnak lefogni egy embert,csak kárt tesznek benne,rossz nézni mennyire szerencsétlenek,én nem engedném,hogy ilyen emberek úgy rendelkezzenek mint egy több évet tanult,és mindenben jártas rendőr.
gregorian
Én 30 éve minden hónapban megveszem a bérletet vagy lyukasztok jegyet - más helyett is. A munkám miatt én sok ilyen "mocskos"-sal találkozok, akinek a kedves bliccelő delikvensek szétverték a fejét, csak ugye az nem hír.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.